gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4790 عنوان پیاز درمانی کسی کرده 83 بازدید | 5 پست خانوما کسی اینجا پیاز درمانی انجام داده واسه بارداری ؟ لطفا نظرتون رو بگید خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺 1403/07/08 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترروستایی99 عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 76 سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم یه خواسته ای ارتون داشتم شمارو خدا اگه لباس دارید که تن دخترتون نمیکنید بدین به دخترمن لباس گرم هیچی نداره هواهم سرده نمیتونم براش بخرم😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏 کاربری دوستم داده بهم چون دیگه سیم کارت نداشتم نینی یار جان توروخدا دیگه تعلیقم نکن اگه امضاموخوندی برا سلامتی شوهرم وخوب شدن اوضاع مالیم یه صلوات بفرست ممنونم دوست خوبم🙏🙏❤❤❤😘😘😘😘
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4790 سلام عزیزم ببخشید مزاحم شدم یه خواسته ای ارتون داشتم شمارو خدا اگه لباس دارید که تن دخترتون نمیکنید ... سلام عزیزم کدوم استان و شهرید ؟ دخترت چندسالش؟ خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
دخترروستایی99 عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 76 سلام عزیزم کدوم استان و شهرید ؟ دخترت چندسالش؟ خراسان رضوی شهرستان خواف یکی از روستاهاش دخترم همسن دختر شماستمیتونم عکس شو بهتون نشون بدم حتی 😭🙏🙏🙏🙏 کاربری دوستم داده بهم چون دیگه سیم کارت نداشتم نینی یار جان توروخدا دیگه تعلیقم نکن اگه امضاموخوندی برا سلامتی شوهرم وخوب شدن اوضاع مالیم یه صلوات بفرست ممنونم دوست خوبم🙏🙏❤❤❤😘😘😘😘
gan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4790 خراسان رضوی شهرستان خواف یکی از روستاهاش دخترم همسن دختر شماستمیتونم عکس شو بهتون نشون بدم حتی 😭🙏� ... عزیزم شماره تماس و ادرس بزار برات ارسال مبکنم خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺
دخترروستایی99 عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 76 عزیزم شماره تماس و ادرس بزار برات ارسال مبکنم عزیزم میشه تو خصوصی جوابمو بدین لطفا 🙏🙏🙏🙏❤❤🙏🙏 کاربری دوستم داده بهم چون دیگه سیم کارت نداشتم نینی یار جان توروخدا دیگه تعلیقم نکن اگه امضاموخوندی برا سلامتی شوهرم وخوب شدن اوضاع مالیم یه صلوات بفرست ممنونم دوست خوبم🙏🙏❤❤❤😘😘😘😘