2777
2789

قسمت خیلی دخیله 

البته از نظر خودم .چون منی که به رانندگی علاقه نداشتم رفتم آموزشگاه دوست مربی که فامیلم بود .بودش

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا قسمت قسمت قسمت...من با نامزدم شاید اره نزدیک ۱۰ساله ارتباط کاری داشتیم اصلا اصلا فک نمیکردم بشه همسرم بعد ایشون توی یه استان دیگه من توی روستا بعد اصلا همو ندیده بودیم شاید باور نکنی واقعا اعتقاد دارم که فقط خدا باید بخاد 

اللهم عجل الولیک الفرج💚

من هیچوقت فکر نمیکردم با داداش مستاجرمون ازدواج کنم  قسمت قسمت واقعا تاثیر داره 

وقتی میرید رو مخم دوست دارم همون مسیرو ادامه بدید برید تو کونم:) کاربر بسیار قدیمی هستم هی سیم کارت عوض میکنم به توچه اصلا   
قسمت خیلی دخیله البته از نظر خودم .چون منی که به رانندگی علاقه نداشتم رفتم آموزشگاه دوست مربی که فام ...

مثلا بعضیا نگاه میکنن بعدها یا حتی در همون زمان و نشونه هایی میبینن از خدا و اتفاقات و... ، که احساس میکنن کار خدا بوده و جریان زندگی شون انگار هدایت شده به سمت اون ازدواج، یا نشانه هایی که تو تصمیم گیری شون تاثیر داشته، همچین چیزی منظورمه 

واقعا قسمت قسمت قسمت...من با نامزدم شاید اره نزدیک ۱۰ساله ارتباط کاری داشتیم اصلا اصلا فک نمیکردم بش ...

نه واقعا منم اعتقاد دارم به اینکه خدا باید بخواد تا بشه در مورد همه چی، ازدواج که دیگه به جای خود 

مثلا بعضیا نگاه میکنن بعدها یا حتی در همون زمان و نشونه هایی میبینن از خدا و اتفاقات و... ، که احساس ...

اره من خواب دوتا از ائمه رو دیدم که فرمودن به چن تا دلیل قبولش کن بخاطر ما...دیگه منم قبولش کردم

اللهم عجل الولیک الفرج💚

ای بابا، انشاالله حل شه 

اونکه درست به جای خود ولی گاهی بعضیا مسیر ازدواجی شون جوریِ که واقعا این نشونه و اتفاقات و میبینن و حس میکنن، حالا یکی اسمشو میزاره تقدیر، سرنوشت، قسمت، خواست خدا، شانس، انرژی و کائنات، این دیگه برمیگرده به عقیده شخصی 

ای بابا، انشاالله حل شه اونکه درست به جای خود ولی گاهی بعضیا مسیر ازدواجی شون جوریِ که واقعا این نشو ...

من قبل اینا همش خواب یکی از ائمه رو میدیدم که می‌فرمودند فلانی مبادا بخاطر تاخیر در ازدواجت ناشکری خدارو بکنی دقیقا وقتیکه فهمیدم کل زندگیم با اهلبیت گره خورده و فهمیدم اصلا هدف ومسئولیتم توی این دنیا چیه میگم خوشبختر از من نیست

اللهم عجل الولیک الفرج💚
مثلا بعضیا نگاه میکنن بعدها یا حتی در همون زمان و نشونه هایی میبینن از خدا و اتفاقات و... ، که احساس ...

خب منظورم همینه دیگه عزیزم 

حالا یچی بهت بگم همسر میگفت چندبار دیده بودمت چندسال ولی هرگز نمیتونستم بیام بهت پیشنهاد بدم 

ولی فقط کن تو اون لحظه و اون زمان که خودم میگفتن نمیام اموزش به اصرار زیاد خواهرم  رفتم .خدا منو قشنگ 

محیا واماده گذاشت سد راهش .به همه میگم همیشه از خدا بخواین زمانش مهم نیست فقط ادم خوب تو سرنوشتم بزار 

چون واقعا واسم اتفاق افتاد 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

من قبل اینا همش خواب یکی از ائمه رو میدیدم که می‌فرمودند فلانی مبادا بخاطر تاخیر در ازدواجت ناشکری خ ...

الهی🥲چه خوب که دلت قرص شده به ی نحوی. 

منم همش از خدا خواستم ازدواج مو خودت برام بخواه و نشونه بفرست برام تا دلم آروم و قرص شه، دیگه حالا تا خدا چی بخواد