از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترخاله ی من یک ساله بود که خاله ام فوت شد ..مادرم اونو آورد خونه ی ما بزرگ کنه زن همسایه هم یه دختر شیرخواره داشت دخترخاله ی ما روچند بار شیر داد..الان این دختر۲۴ سالشه ..دوسه سال پیش برا پسر همسایه اومدن خواستگاری ..یهو یادشون اومد که تو بچگی مادر این پسره دختر خاله ی ما رو شیر داده ..زدن زیر خواستگاری و بیخیال شدن گفتن خواهر برادر شیری میشن ..حالا جواب عروس مثبت بود😂ازپسره خوشش میومدمیگفت بابا من خواهر شیری هم باشم با دخترشونم...نه با پسره...
والا...از این مسجدی ها بودن که همیشه نماز جماعت میرن ..دیگه ما هم اصرار نکردیم..بعدش برا پسره تو شرکت خودمون کار پیدا کردم ..میگفتم حالا میگن بخاطر دخترشونه ..😂😂..ولی خب خیلی پسره ماه بود فقط بخاطر خودش من معرفی اش کردم تا هنوز هم مجرده