2777
2789

این عمل صرفا بخاطر اینه که حجم معده کوچیک بشه درسته؟ خب چرا خودشون کم نمیخورن ؟ همش برام سواله، خیلی گشنشون میشه یعنی قابل تحمل نیس براشون؟ 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

من ۱۱ ساله عمل اسلیو کردم قطعا نمیتونستم که عمل کردم دیگه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنشون نمیکشه باید حتما بخورن

تازه بعضیا پرخوری عصبی دارن ینی وقتی عصبی میشن حتما باید چیزی بخورن

خیلی سختشونه وگرنه خودشون میدونن نخورن لاغرمیشن

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

سوال منم هست

الان من حدود ده کیلو اضافه وزن داشتم ، یه بچه سه ساله دارم، گفتن خب این الان معده کوچیکه دیگه، هرچقدر اون می‌خورد منم همونقدر خوردم سر دوماه ده کیلو کم کردم، زیادم سخت نبود

نمیتونن کم بخورن.اینجوری مجبور میشن به کم خوردن

چرا نمیتونن؟ یعنی غش میکنن از ضعف ؟

اینجکر که شما میگی هیچ ادم‌چاقی توی دنیا نباید باشه

یعنی چاقی صرفا بخاطر خوردنه؟ آخه یسریها میگن ما آبم میخوریم چاق میشیم

الان من حدود ده کیلو اضافه وزن داشتم ، یه بچه سه ساله دارم، گفتن خب این الان معده کوچیکه دیگه، هرچقد ...

من توی یک سال ده کیلو اضافه کردم

پنجاه و هفت بودم شدم شصت و هفت

خییلییی دلم میخاد برگردم ب پنجاه و هفت اما عصرا که میشه خییلییی گشنم میشه میخورم هی

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
من توی یک سال ده کیلو اضافه کردمپنجاه و هفت بودم شدم شصت و هفتخییلییی دلم میخاد برگردم ب پنجاه و هفت ...

من هروقت گشنمه بشه یه قاچ سیب میخورم 

عزیزم ببخشید منم می‌خوام عمل کنم میگن پیر میشی شکسته میشی یا وزنت برمیگرده چه جوریه واقعا

اگر رعایت نکنی وزنت برمیگرده درست میگن ولی پیر و شکسته نه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️