2777
2789

دوستم  از دو روز قبل به من میگفت که دوشنبه بیا مدلم شو برا امتحان میکاپ منم با اینکه صب کلی کار داشتم و وقتم نداشتم گفتم باشه صبی باهم بیرون بودیم باز خودش گفت صب یادت نره گفتم نه حواسم هست الان زنگ زد من خواب بودم بیرون بودم پیام دادم حواسم هست خودم میام گفت گفتم غزال بیاد چشاش درشت تره برا مدل بهتره منم گفتم اوکی گفت ناراحت شدی ؟تورو یه روز رفتی جایی اماده میکنی؟منم گفتم ن مرسی درحد روزانه خودم بلدم 

حق دارم ناراحت بشم؟؟

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان از چی ناراحت شدی؟ از اینکه منتظر بودی و وقتتو تلف کرده؟

ن دیگ از این ک بهش گفته تو چشمات ریزع

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

من اینموقع اتیش میگیرم 😐 کاراتو بخاطر هبچکسی کنسل نکن تجربه شد برات

دلم میخاد دیگه نگاهشم نکنم بیشعور ترین ادم ممکن واقعا قلبم شکست 🥲

ن دیگ از این ک بهش گفته تو چشمات ریزع

من که بودم برای وقت تلف شدم ناراحت میشدم، میگفتم عزیزم اول درست و حسابی تصمیم بگیر بعد بگو

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
وا، نگفته چشماش ریزه که😐 گفته اون چشماش درشت تره همین، بخاطر آرایش گفته

بگه بحث وقت منه مگه من ی سیب زمینی یا ی خرم ک وقتم الکی باشه  در ضمن چشاش درشت تره همینه دیگه چشای تو ریزه درصورتی ک من فیسم خیلی قشنگه

وا، نگفته چشماش ریزه که😐 گفته اون چشماش درشت تره همین، بخاطر آرایش گفته

خب این دیگ اینجوری برداشت کرده

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚