شراره_مو_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 3294 عنوان بچه ها من حق دارم ازش ناراحت شم یا نه کارد بزنی خونم در نمیاد توراخدا بیاید😭😭😭 391 بازدید | 22 پست دوستم از دو روز قبل به من میگفت که دوشنبه بیا مدلم شو برا امتحان میکاپ منم با اینکه صب کلی کار داشتم و وقتم نداشتم گفتم باشه صبی باهم بیرون بودیم باز خودش گفت صب یادت نره گفتم نه حواسم هست الان زنگ زد من خواب بودم بیرون بودم پیام دادم حواسم هست خودم میام گفت گفتم غزال بیاد چشاش درشت تره برا مدل بهتره منم گفتم اوکی گفت ناراحت شدی ؟تورو یه روز رفتی جایی اماده میکنی؟منم گفتم ن مرسی درحد روزانه خودم بلدم حق دارم ناراحت بشم؟؟ تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️ 1403/07/08 | 22:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aromatic عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 2309 الان از چی ناراحت شدی؟ از اینکه منتظر بودی و وقتتو تلف کرده؟ •که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11596 الان از چی ناراحت شدی؟ از اینکه منتظر بودی و وقتتو تلف کرده؟ ن دیگ از این ک بهش گفته تو چشمات ریزع پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
شراره_مو_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 3294 حق داری ب نظرت با این ادم چ رفتاری باید کرد؟ تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️
شراره_مو_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 3294 ن دیگ از این ک بهش گفته تو چشمات ریزع از دوتاش ناراحت شدم 🥲دلم شکسته میخام گریه کنم تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️
خودواقعیمم عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 9778 من اینموقع اتیش میگیرم 😐 کاراتو بخاطر هبچکسی کنسل نکن تجربه شد برات
aromatic عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 2309 ن دیگ از این ک بهش گفته تو چشمات ریزع وا، نگفته چشماش ریزه که😐 گفته اون چشماش درشت تره همین، بخاطر آرایش گفته •که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
شراره_مو_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 3294 من اینموقع اتیش میگیرم 😐 کاراتو بخاطر هبچکسی کنسل نکن تجربه شد برات دلم میخاد دیگه نگاهشم نکنم بیشعور ترین ادم ممکن واقعا قلبم شکست 🥲 تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️
aromatic عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 2309 ن دیگ از این ک بهش گفته تو چشمات ریزع من که بودم برای وقت تلف شدم ناراحت میشدم، میگفتم عزیزم اول درست و حسابی تصمیم بگیر بعد بگو •که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
شراره_مو_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 3294 وا، نگفته چشماش ریزه که😐 گفته اون چشماش درشت تره همین، بخاطر آرایش گفته بگه بحث وقت منه مگه من ی سیب زمینی یا ی خرم ک وقتم الکی باشه در ضمن چشاش درشت تره همینه دیگه چشای تو ریزه درصورتی ک من فیسم خیلی قشنگه تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️
خودواقعیمم عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 9778 دلم میخاد دیگه نگاهشم نکنم بیشعور ترین ادم ممکن واقعا قلبم شکست 🥲 نبایدم بکنی تا بخودت احترام نزاری دیگرانم نمیزارن بزار برات جبران کنه ولی ازونموقع باهاش سر و سنگین تر باش نه مثل قبل
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11596 وا، نگفته چشماش ریزه که😐 گفته اون چشماش درشت تره همین، بخاطر آرایش گفته خب این دیگ اینجوری برداشت کرده پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
aromatic عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 2309 بگه بحث وقت منه مگه من ی سیب زمینی یا ی خرم ک وقتم الکی باشه در ضمن چشاش درشت تره همینه دیگه چشای ت ... گفت چشمات ریزه؟ •که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
شراره_مو_عروسکی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/23 تعداد پست: 3294 گفت چشمات ریزه؟ منظورش همین بوده چشای دختره خیلیم درشت نیست من کلا قشنگ تر از دخترم خودم نمیگما بقیم میدونن تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️