2777
2789
عنوان

روزمرگی های من سی ساله

340 بازدید | 29 پست

گاهی دلم خیلی میگیره از تنهایی و اینکه چرا مجردم هنوز،

خاستگار داشتم اما هرکدوم یه مشکلی بود،یادمه یکیش میخاس پیش مامان باباش زندگی کنه تا خونه دار بشه🥲ک چنین شرایطی سخت بود برام

تنهایی میرم کافه سفارش میدم،کلی خوراکی میخرم،باشگاه میرم،هرچی بخام میخرم،سرکار میرم،ولی انگار کامل نیستم بغض دارم همش

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بین همکارا کسی نیست؟یا فامیل؟

نه هیچکس نیس دیگه

بنظرت ممکنه کسی بیاد و بخادم؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
منم همینم امروز تنها رفته بودم بازار همش دلم میخواست گریه کنم فقط

منم بابغض برمیگردم دقیقا

ازت بزرگترم ولی تنهایی ام بدک نیسمن راضی ام خودم برم ببرون، کافه، خرید ولی شرایطم نیس

چرا شرایطت نیس؟

نه هیچکس نیس دیگهبنظرت ممکنه کسی بیاد و بخادم؟

اره عزیزم توکلت به خدا باشه من امروز یه سایت رو که تعریفشو شنیده بودم رفتم نگاه کردم اسمش ادم و حوا هست به عنوان مهمان رفتم نگاه کردم چند مورد اولو خیلی بد بودن و اومدن اینجا تاپیک زدم درموردش یه خانم گفتن با همون سایت یه نامزد خوب پیدا کرده و تازه کلی هم خواستگار عالی اومده براش اگر دوست داشتی تاپیک اخرمو بخون 

منم بابغض برمیگردم دقیقا

بقیه هم درک نمیکنن چون فقط شاید از ازدواجشون راضی نیستن فکر میکنن الان شرایط ما خیلی خوبه 

خب احساس تنهایی احساس اینکه کسی دوستت نداره و هر کاری میکنی تهش کسی رو نداری باهاش حرف بزنی 

اینم بده دیگه