2777
2789
عنوان

روزمرگی های من سی ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 29 پست
اره عزیزم توکلت به خدا باشه من امروز یه سایت رو که تعریفشو شنیده بودم رفتم نگاه کردم اسمش ادم و حوا ...

باشه عزیزم ممنون

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم توکلت به خدا باشه من امروز یه سایت رو که تعریفشو شنیده بودم رفتم نگاه کردم اسمش ادم و حوا ...

اونجور که اون خانم میگفتن خیلی عالی هست منم دلم میخواد ثبت نام کنم ولی شما ه معرف مثلا مادر خواهر اینارو میخواد من خجالت میکشم از مامانم که شمارشو بدم به عنوان معرف خواهرم ۱۱سال ازم کوچکتره اصلا نمیشه 

بقیه هم درک نمیکنن چون فقط شاید از ازدواجشون راضی نیستن فکر میکنن الان شرایط ما خیلی خوبه خب احساس ت ...

خیلی بده حتی اگ بهترین لباسارو بپوشی بهترین خوراکیا رو بخری بهت نمیچسبه چون زندگیت کامل نیس

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
اونجور که اون خانم میگفتن خیلی عالی هست منم دلم میخواد ثبت نام کنم ولی شما ه معرف مثلا مادر خواهر ای ...

چقدر خوبه ک شماره معرف میخاد چون کسی نمیتونه دروغ بگه و با احساسات آدم بازی کنه

و از طرفیم باهات موافقم چقدر بده چون آدم روش نمیشه ب خونوادش بگه

چقدر خوبه ک شماره معرف میخاد چون کسی نمیتونه دروغ بگه و با احساسات آدم بازی کنهو از طرفیم باهات مواف ...

اره خیلی عالیه ،ای کاش رابطمون با مادرمون صمیمی بود بعد دیگه خجالت این چیزا رو نمیکشیدیم 😕😕

اره خیلی عالیه ،ای کاش رابطمون با مادرمون صمیمی بود بعد دیگه خجالت این چیزا رو نمیکشیدیم 😕😕

آره😔❤

تعصب و سختگیری

ایشالا آینده خوبی نصیبت بشه ک این چیزا رو یادت بره

منم جدا شدم بعد جدایی با یکی وارد رابطه شدم حسابمو خالی کرد ماشینمو برد با یکی دیگه وارد رابطه شدم دلمو شکست رفت با یکی دیگه،،،،  الان دیگه نمیخوام کسیو ، خیلی تنهام  ولی آدمها انقدر منفعت طلبن فقد فکر سواستفادن ب هیچکس هیچ اعتمادی نیست ، تاپیک های خیانت شوهرهارو هم میبینی دیگه ........ چقد دنیا بد شده

💤💃🍃
منم جدا شدم بعد جدایی با یکی وارد رابطه شدم حسابمو خالی کرد ماشینمو برد با یکی دیگه وارد رابطه شدم د ...

آره خیلی بد شده،خوب درکت میکنم،منم ب هیچکی نمیتونم اعتماد کنم،چقدر سخت شده زندگی😔😔😔