2777
2789

بنظرم حالم اونجا خوبه میتونم با حال خوب درس بخونم و تست بزنم 

کسی رو دیدید که تو مدرسه عادی درس خونده باشه و موفق بشه؟

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن. شاید دلم برای ادم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اون موقع داشتم چرا.خیلی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من سال اخر حد نصاب معدل نیاوردم از مدرسه نمونه رفتم عادی . بهترین سال تحصیل دبیرستانم بود انقدر اعتماد به نفس گرفتم و حالم خوب بود که یادم نمیره .واسه همین از الان که دخترم هفتمه فرستادمش مدرسه عادی  فقط همینو می پرسم دخترم حالت خوبه راضی هستی ؟ همین کافیه برام 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منم نمونم واقعا حال منم چندان خوب نیست به خاطر رقابت زیادش

من از شدت رقابت افسرده شدم و متاسفانه قرص مصرف میکنم 

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن. شاید دلم برای ادم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اون موقع داشتم چرا.خیلی...
من سال اخر حد نصاب معدل نیاوردم از مدرسه نمونه رفتم عادی . بهترین سال تحصیل دبیرستانم بود انقدر اعتم ...

مامان منم ارامش من واسش مهمه ولی بابام از این موضوع که رفتم مدرسه عادی ناراحته

حالم خیلی بده😭تو مدرسه پایین سطح پایین تر ازخوت پیدا میشه تا خیالت راحت باشه ولی اونجا همه سطح بالان البته من خودمم نمراتم بالاست در حد اوناست ولی واقعا خیلی بهم فشار وارد میشه

من رقابت ندیدم

هرکسیم اذیت شده روحیش حساس بوده یا استرسی شدید بوده. رک بگم من جای تو بودم این کارو نمیکردم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یعنی چی یعنی برای موفقیت حتمأ باید نمونه باشی‌؟

معلومه که نه فقط میخاستم یکم انگیزه بگیرم 

حالم خیلی بده😭تو مدرسه پایین سطح پایین تر ازخوت پیدا میشه تا خیالت راحت باشه ولی اونجا همه سطح بالا ...

استرس بالاس

سلام دوستان کلاس زیست شناسی دهم یازدهم و دوازدهم و پشت کنکوری داریم 
تست و تشریحی کار می‌کنیم
برنامه نویسی و مشاوره تحصیلی هم داریم 
ماهانه هست 
هزینش ماهانه ۲۰۰ تومان هست 
هرکس ۲ نفر رو معرفی کنه ب موسسه ما کلاس های خودش و محصولاتش رایگان خواهد شد 
کافیه فقد درخواست دوستی بدین تا ایدی بدم تا جزییات بهتون توضیح داده بشه

من رقابت ندیدمهرکسیم اذیت شده روحیش حساس بوده یا استرسی شدید بوده. رک بگم من جای تو بودم این کارو نم ...

من دیرم چون معلم هامون یکیه و کلاس تست رو میتونم همراه اونا شرکت کنم واسه ارامشم رفتم ولی امید وارم خوب شم و قرصامو ترک کنم

من دیرم چون معلم هامون یکیه و کلاس تست رو میتونم همراه اونا شرکت کنم واسه ارامشم رفتم ولی امید وارم ...

حالا اومدی بیرون دیگه

ولی تهش هممون قراره شوهر کنیم هیچ جا برات نر یدن این استرس شدیدتو بذار کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱