2777
2789
عنوان

شوهرم رفته وسط بچه ها نشسته 😑

1057 بازدید | 35 پست

بعد اینکه کلی غر زده راضی شده  اومدیم مهمونی  ، کلی هم‌میزبان خوشحال شد و کلی تشکر کرد که اونده حالا همه آقایون  و خانما نشستن رو مبل دارن صحبت میکنن ، این اینقدر با بچه ها وَر میره و میگه و میخنده همش رو سر و کولشن . 

الانم رفته اون طرف حال وسط ۷،۸ تا بچه نشسته داره داستان میگه واسشون 😑 

صدبار گفتم این کارا رو نکن ... 

یه لحظه دید دارم‌نگاش میکنم  ، اخم کردم دیگه تو چشام‌نگاه نمیکنه 😐میدونه میخوام دعواش کنم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی بیایین تاپیک اخرم ببینید چه سوتی تو سایت دادم 😂

امضاممممم 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

اونک جا بچه ها شمامتو گوشی 

ب هم میاین دیگه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

خودت تعریف کن با بقیه حتما ک نباید اونم باشه

راحتش بزار

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....