2777
2789
عنوان

شوهرم رفته وسط بچه ها نشسته 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 35 پست

ولی میفهمم درکش واسه کساییکه این اخلاقو ندارن سخته. منم گاهی کل لباسم خاکی میشه اونم لباس پلوخوری😑 همه یجوری نگام میکنن و حس دیوونه بودن بم دس میده😂

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی میفهمم درکش واسه کساییکه این اخلاقو ندارن سخته. منم گاهی کل لباسم خاکی میشه اونم لباس پلوخوری😑 ...

ایشون که واقعا بچه ها رو دوست داره خیلی زیاد ولی بیشتر بخاطر اینکه تو بحثای اونا نباشه رفت سراغ بچه ها میشناسمش 😑

ایشون که واقعا بچه ها رو دوست داره خیلی زیاد ولی بیشتر بخاطر اینکه تو بحثای اونا نباشه رفت سراغ بچه ...

عه اتفاقا منم همچنین اخلاقی دارم😂😂😂 جمع های بزرگسال رو زیاد دوس ندارم مخصوصا یه عده خاص که واقعا هروقت میبنمشون یا باهاشون حرف میزنم تا چندروز حالم گرفتس و گریه میکنم. بجاش میرم خودمو با بچه ها سرگرم میکنم. اینطوری هم خودم روحم تازه میشه هم بچه ها خوشحال میشن که دارم باهاشون وقت میگذرونم. و هم بی احترامی نکردم به میزبان و رفتم مجلسی که دعوتم کردن 

لطفا تو هم کاری به کارش نداشته باش باهاش بحث نکن که چرا نیومدی و رفتی پیش بچه ها. ارزش نداره بخاطر این مسئله ناراحتی پیش بیاد

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

عه اتفاقا منم همچنین اخلاقی دارم😂😂😂 جمع های بزرگسال رو زیاد دوس ندارم مخصوصا یه عده خاص که واقعا ...

برگشتنی بهش گفتم چرا رفتی پیش بچه ها ، گفت بزرگسالاشون حرفاشون اذیتم میکرد ، رفته بود دقیقا درباره همون موضوع که اونا داشتن حرف میزدن  واسه بچه ها داستان‌گفته بود 😐 داستان شجاعت همین شهید دیروز رو ،  الانم اصلا واسش مهم نبود  گرفته تخت  خوابیده 😑

برگشتنی بهش گفتم چرا رفتی پیش بچه ها ، گفت بزرگسالاشون حرفاشون اذیتم میکرد ، رفته بود دقیقا درباره ه ...

😂😂😂😂😂