2777
2789
عنوان

شده کسی طلسماتون کنه

100 بازدید | 14 پست

بچه ها من وقتی با اکسم کات کردم علاقه ی خیلی کمی بهش داشتم دیگه ولی بعد یه سال چنان عاشق و بی قراری شدم که نمیتونم فراموشش کنم همش به سرم میزند پیامش بدم تو اینستا بهش درخواست بدم فکر میکنم برام دعا گرفته...

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن تو فقط بهش وابسته شدی زمان میبره رهاش کنی

آخه یک سال شددددد

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

اره گرفته😐

چجوری باطلش کنم

برو بهش پیام بده بگو دوست فلانی ام فلانی تصادف کرده 😂

شت🤣😂

چون تنهاییاون طلسمت نکرده ، از تنهایی یادش افتادی

بعد اون خیلیا دیگه اومدن جلو ولی من کسیو قبول نکردم 

تازه خیلیم اهل نماز خواندن و قرآن خوندن بود

تا حالا شده باز بهت پیشنهاد بده؟ از اون جایی ک برا من نگرفتن نمیدونم🤣

کات کردنمون تقصیر من بود ولی می‌دونم هنوز چکم میکنه

کات کردنمون تقصیر من بود ولی می‌دونم هنوز چکم میکنه

اره چکت میکنه اگه هنوز فکرت باشه ولی حس میکنم توام بی تفاوت نیستی چکش میکنی 

تو هنوز ته دلت ولش نکردی بخاطر همین دلت تنگ میشه واسش چون تنهام باشی ب هر حال ناحوداگاهت دنبال یکی هستی ک عشق دریافت کنی از این لحاظ صدمه دیدی