2777
2789
عنوان

بهانه دختره برا کات کردن

3599 بازدید | 172 پست

با یک دختر خانومی که  روانشناسه و مشاوره میده رفتم تو رابطه . بهم میگفت دوست دارم. عاشقتم . برام استیکر قلب میفرستاد . من دوست داشتنشو باور کردم . بهش احساس پیدا کردم براش وقت میزاشتم.  از زندگیم میزدم . بعد به بهانه اینکه اخلاق مزخرفی داری باهام کات کرد گفت به دردم نمیخوری .  بلاکم کرد . دوباره پیام داد اگه حرف از عشق و خاستن و ازدواج نمیزنی باهات ادامه میدم ولی به عنوان شریک زندگی نمیخامت . 

به نظر شما با احساسات من بازی نکرده، منو بازی نداده؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شاید ب عنوان مرد و شریک زندگی معیارهاشو نداشتی این خوبه که مستقیم بهت گفته و نزاشته تو‌ ذهنت باهاش برا ایندت برنامه بریزی.....گفته فقط ب عنوان دوست کنارته که حد خودتو بدونی

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

خب شاید ب عنوان مرد و شریک زندگی معیارهاشو نداشتی این خوبه که مستقیم بهت گفته و نزاشته تو‌ ذهنت باها ...

چرا ادعای دوست داشتن میکنه . فقط میدونه معیاراشو ندارم . 

خودت نگاهت ب این رابطه چیه؟سرو تهشو مشخص کن،اگ نمیتونی اینجوری رد کن خب،خودتو خسته نکن،دختره معلومه چی میخواد،روانشناسی ک درس خودته یا روانشناسی ک توهم روانشناسی داره؟

چرا ادعای دوست داشتن میکنه . فقط میدونه معیاراشو ندارم .

خب گفته در حد یه دوست، دوست داره ن بیشتر مگه ادم‌ هر کیو دوست داشت باید بره ازدواج کنه.....دوست داشتن ها فرق دارن 

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

معمولا بیشتر پسرا اینجوری با احساسات بازی میکنن شما شانستون بد بوده ضمناً باید اینو بگم این ادم کلا ...

اره ادعای روانشناسی هم میکنه . ولی واقعا هفت خطه روزگاره . 

شاید برا پول و چیزایی دیگه میخوادت...

رفیق منم ۱ ماه پیش با ی پسر اوکی شد . پسره انتظار داشت رفیق من همه خرجی هاش رو بده😑😑

قیدشا زد

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.