اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبل ازدواجم یه خواستگار داشتم خیلی همو دوست داشتیم منتها خانواده ش نمیذاشتن چون شرایط هر دومون خاص بود من گفتم جدا شیم ولی باز بعد یه مدت اومد گفت بیا یواشکی با هم ازدواج کنیم و تو عمل انجام شده قرار بدیم خانواده مو ،منم قبول نکردم گفت پس دوست بمونیم گفتم نه و گفتم بره و دیگه ندیدمش
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
خواهر بعد یه سال دقیقا با چه پیامی برگشتی؟ یا زنگ زدی؟ کلا چی گفتی که نتیجه کرفتی؟🥲
عامل جداییمون خودم بودم. بهش حرفای خیلی زشتی زدم و جدا شدم. بعدش دلتنگش شدم ولی گفتم با این کارایی که کردم امکان نداره منو ببخشه و یه سال سکوت کردم اصلا سمتش نرفتم. روزی که بهش پیام دادم یه مشکل خیلی بزرگی برام پیش اومده بود که اون میتونست کمکم کنه. هر چی پیام میزدم جواب نمیداد. آخرش نوشتم به خاطر گذشته بهت پیام نمیدم واقعا به کمکت نیاز دارم و اینطور شد که جوابمو داد و من چند روز بعدش به بهانه های مختلف بهش پیام دادم دوباره ولی سرد بود باهام. اعتماد نداشت بهم و خیلی دلش شکسته بود و بهم میگفت من دیگه دلم باهات صاف نمیشه الکی تلاش نکن. رفتم کلی تحقیق کردم تکنیک های جدید یاد گرفتم و به تلاشم ادامه دادم. تلاشم یه سال طول کشید ولی آخرش به نتیجه دلخواهم رسیدم و الان چند ماهه حتی بهتر از قبل شده رابطه مون