2777
2789
عنوان

طرح کیف در مدرسه

66 بازدید | 6 پست

سلام خانوما دخترم امسال میره کلاس اول 

طرح کیف در مدرسه دارند

یعنی کل تکالیف داخل مدرسه انجام میشه 

کتابهاشون هم داخل مدرسه هست نمیزارن بیارن خونه 

ولی من استرس دارم معلم دخترم خییلی جوونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا استرس چی داری اتفاقا این هیلیی خوبه وقتی بچه ها ار مدرسه میان خونه بالافاصله کسل میشن اما تو خود ...

ممنون ازت عزیزم که نظر دادی

استرس دارم چون کلاس اول خیلی مهمه

معلم جوونه تجربه نداره

البته ناراحت نشن عزیزانی که معلم هستن 

ولی میگم اگه درست یاد نگیره چی

ممنون ازت عزیزم که نظر دادیاسترس دارم چون کلاس اول خیلی مهمهمعلم جوونه تجربه ندارهالبته ناراحت نشن ع ...

نه عزیزم نگران نباش 

اتفاقا معلم جوان که بهتره 

دانش آموز و بهتر درک میکنه پر حوصله هست 

غر نمیزنه و.. تازه خلاق تر هم هست 

به نفع بچه تون هست که بره 

البته جسارت نباشه چون این نظر منه 

چون وقتی که بچه ها میان خونه خسته ان تا بخوان بنویسن شب میشه و... هی بهونه میگیرن 

🌙💜

نه عزیزم نگران نباش اتفاقا معلم جوان که بهتره دانش آموز و بهتر درک میکنه پر حوصله هست غر نمیزنه و.. ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم با نظرت استرس کمتر شد😍

معلم جوان مزیت های زیادی داره ولی تجربه هم بلاخره مطرح هست .....دختر من خیلی پرانرژی هست 

همه از مدرسه میان میخوابن

این خانوم تازه ناهار میخوره و بازی میکنه و برنامه کودک 

میبینه...عوضش شب زود میخوابه

خیلی ممنونم ازت عزیزم با نظرت استرس کمتر شد😍معلم جوان مزیت های زیادی داره ولی تجربه هم بلاخره مطرح ...

عزیززم🥰💕

ارره خب تجربه هر چی بیشتر بهتر 

دلی چیزی که مهمه بچه ها اکثرا با معلمی کنار میان گه فاصله سنی شون با اون معلم کمتر باشه و بهتر از اون معلم درس و میفهمن 

یه مزیت دیگه ای که نوشتن این تکالیف تو مدرسه داره اینه که بچه تون یجورایی قانون مند بار میاد و عادت میکنه که حتی اگر سالای دیگه هم این طرح نبود باز خودش خود به خود همینکه از مدرسه میاد کاراشو بکنه و راحت باشه 

🌙💜