2777
2789
عنوان

جن و اجنه و بختک و رویا های عجیب

392 بازدید | 36 پست

نمی دونم چقدر باور دارین ولی بنظرم وجود دارندشبا بعضی وقتا نزدیک ساعت ۳ بیدار میشم حس میکنم یکی نگام میکنه خونه مون رو تازه عوض کردیم شاید ربطی داشته باشه شاید بگید بختک یه افسانه ست ولی چند بار از خواب بیدار شدم می خواستم تکون بخورم و حرف بزنم نتونسم و یه صدای عجیبی مثل صدای پای اسب اونوقت می شنوم از نظر علمی برسی کردم میگه یه جور اختلاله ولی حتی خواب یا رویای های خیلی عجیبی می بینم یکیش که ازش متنفرم اینه که با خانواده م س ک س میکنم بنظرتون علتش چیه ذهنمو خیلی درگیر کرده

🎯🤍☝️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نماز اول وقت ، ترک جمیع گناهان ،گفتن اذان در اوقات شرعی با صدای نیمه بلند در تمام منزل ، دود اسفند و نمک و کندر قبل از غروب افتاب ،صبح ها نوزده مرتبه ذکر شریف بسم الله الرحمن الرحیم و شب ها بیست و یک مرتبه ،روزی پنجاه آیه قران ، ذکر حوقله و سور معوذتین در طول روز

فعلا همینها رو انجام بدین ان شا الله نتیجه میده

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خیلی عجیبه ،ولی ی راهکار داره ،از کسی که این چیزا رو میدونه بپرس ،کسی رو سراغ دارم که خیلی میتونه ک ...

کجاست ؟ تو این سایت یا ؟!

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ما خونمون جن داشت من خودم صدای راه رفتنشون رو میشنیدم و همین چیزایی که میگی برام اتفاق افتاده!!!!!!!!

شبا خوابم سبک بود تو اون خونه و همش فکر میکردم یکی داره نگام میکنه

عجیبتر اینکه همه جای تنم بی علت کبود میشد

قرآن اسم اعظم بگیر بزار زیر بالشتت و هرشب قبل خواب بخون یه قرآن کوچیکه ولی خیلی خیلی خوبه من خدم خیلی راضی هستم یجورایی منم شبیه شما بودم ولی این قرآن خیلی کمکم کرد