2777
2789
عنوان

دکترم میگه صبرکن طبیعی زایمان کن🙄

394 بازدید | 19 پست

من زایمان اولم طبیعی بود حتی یکسانت بازرنشد و اونقدر امپول زدن ک زبونم کج افتاد یطرف دهنم و مجبورم کردن ب طبیعی در حالی ک دکترم بارها گفت لگن کوچیکی داری و نمیتونی طبیعی باشی اما بازم دلش نیومد 

ب سزارین و اگر بدونین چی کشیدم بعدش هم بخیه هام زشت و بدفرم شد با اینکه ۶ ماه ارتباط نگذاشتم _اخرش باز شد

حالا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یا خدادرکترتو عوض کن چه نفهمیه!!

عوضش کردم دکترمو 

الان سر این بچم ۴ تا دکتر رفتم و ویزیت شدم تا این یکی قبول کرد هم قراره بیمارستان گرونی برم هم زیر میزی میگیره جدا

حالا دیروز باز میگه چرا عجله میکنی و بزار شاید تونستی طبیعی بیاریش و فکر نکن سزارین خیلی خوبه 

میترسم افتادگی رحم پیدا کنم یا شل شدنش

حالا من اصرار به طبیعی دارم میکه نه سزارین چون اولیت سزارین بوده بابا اینهمه زایمان ویبک کردن منم میخوام

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
چرا خودت برا سزارین اقدام نمیکنی چی از جونت مهم تره یه ذره پول خرج کن برو خصوصی راحت سزارین شو

من هر چقدر بگه میدم 

از روز اول هم قبول کرد

منتها این دفعات اخر همش میگه صبر کن طبیعی بهتره انگار دلش نیست

بخدا هر بار رفتم ویزیت تا این یکی قبول کراز روز اول گفتم سزارین میخوام بیمارستانی هم ک هست خصوصیه 

وای طبیعی خیلی سخته من تجربه نکردم ولی تصورش برام وحشتناکه!!!!

سزارین هم راحت نیست ولی من تمام سختیاش رو به جون میخرم باز تا طبیعی وای.🤐🤐

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗