2777
2789
عنوان

یه برنامه شدنی برای انجام کارهای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 104 پست
سرویس چیهاین ترکیبا برا ظروف جلو دستیهبرای سرویس از جوهر لیمو و تاید همیشههه یعنی یک روز درمیون استف ...

من منظورم از سرویس دسشویی اینا بود 

یه راهی بهت میگم خیلی ظرفات تمیز می مونه

مایع اکتیو سبز استفاده کن انفدر تمیز میشن خیلی دیر نیاز به وایتکس پیدا میکنی

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
من منظورم از سرویس دسشویی اینا بود یه راهی بهت میگم خیلی ظرفات تمیز می مونهمایع اکتیو سبز استفاده کن ...

تمیزن همشون بخدا

فقط چند روزیه درحال خونه تکونیم یه وقتیایی دیر ظرفا رو شستم لک روشون پاک نشد گفتم دیگ یدفعه همه رو با این ترکیب تمیز کنم

این ترکیب برای استکان چایی که برای مهمان استفاده میکنیم عالیه کلا جرم لیوان و استکان و پاک میکنه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا همه این کارارو میرسی انجام بدی؟! من خانه دارم به همه این کارا نمیرسم، چقدر منظم آفرین، چجوری م ...

لطف داری عزیزم. منم همیشه انگیزه ندارم گاهی کارا میمونه کل آخر هفته مو مجبورم تمیزکاری کنم. ولی تمیز نگه داشتن خونه و غذای خوب و سالم خوردن بهم انرژی میده. تو طول هفته هر روز حدودا 20 دقیقه صبح واسه صبحانه و جمع آوری و 1 ساعتم شب واسه شام و ناهار فردا وقت میزارم. خونه تمیز میمونه واقعا. آخر هفته هم یک ساعت همسرم جارو میزنه من پشت سرش بخار شو میکشم. بعدشم دیگه وقتم آزاده. 

اون زندگی که کل هفته کار کنم آخر هفته هم تمیزکاری کنم برام خیلی ناراحت کننده بود. 

نیکو صدام کنید❤️

سلام اسیمن فردا باید اشپزخونمو تمیز کنم وسط سه خونه تکونی سرد هستم🥲با پسر یکسالهامروز فقط تونستم یخ ...

خدا پسرتو نگه داره واست عزیزم😍

خسته نباشی حسابی❤️

منم فردا مهمون دارم. جلسه باید برم. کلاسم دارم. ددلاین پروژه هم دارم.

خداروشکر همه ی کارا رو از قبل با برنامه ریزی رسوندم الان دیگه چیزیش نمونده. تا ظهر به کارام میرسم بعدم با آقای همسر بیایم خونه سراغ مهمون داری. 

نیکو صدام کنید❤️

منم اضافه میشم. نیاز به انگیزه دارم

بچه ها من احتمالا از خیلی هاتون سنم کمتره. شما همه تون حتما خیلی با تجربه اید. ولی اینو دوست داشتم بگم یه درسی که یاد گرفتم واسه انجام هر کار سختی اینه. باید سعی کنیم تیکه تیکه ش کنیم  و این عادت ایجاد کنیم هر روز یه تیکه شو انجام بدیم. قدرت عادت واقعا زیاده. من یادم میاد روزای کنکورم چقدر هر روز ساعات طولانی درس خوندم فقط و فقط چون عادت کرده بودم. الان کارای خونه با این همه مشغله برام سخت بود. اومدم برنامه ریزی کردم واسه خودم اینجا هم واسه شما نوشتم. تاپیک قبلمو بخونید می‌بینید که منم وسطش احساس نا امیدی و ضعف بهم دست داد. ولی اومدم دنبال راهکار گشتم. از تجربه بقیه استفاده کردم. الان با راه هایی که بچه ها بهم گفتن زمان آشپزیم خیلی کمتر شده. وقت پیدا کردم به بقیه کارام برسم. 

نیکو صدام کنید❤️

عزیزم شما بچه داری اگه داری خیلی ماشاالله بهت

نه جانم. 

راستشو بگم بهت خیلی دلم میخواد. ولی یه کم دوست دارم پخته تر بشم. 

دلم میخواد حسابی مطالعه کنم قبل بچه دار شدن. الان وقت شو ندارم واقعا. این 3 سال اول دکتری م بگذره دست به کار میشم😊

نیکو صدام کنید❤️

سلام میشه منم باهاتون باشم؟

چرا نمیشه عزیزم. شب قبل برا خودت یه هدف بزار. فردا برو سراغش. دوست داشتی اینجا هم بگو که احساس تعهد ایجاد بشه برات. 

نیکو صدام کنید❤️

اون لحظه ای که دیگه همه چی رو جمع میکنی آخرین ظرفو میزاری تو ماشین یا میشوری. همه جا رو دستمال میکنی. یه چایی واسه خودت می‌ریزی. میگی اخیییش

نیکو صدام کنید❤️

واقعا همه این کارارو میرسی انجام بدی؟! من خانه دارم به همه این کارا نمیرسم، چقدر منظم آفرین، چجوری م ...

الان دیدم در مورد درس خوندن سوال پرسیده بودی من دقت نکرده بودم. من دانشجو دکتری م تعداد درسام از لیسانس کمتره. وقتی وقتت محدوده باید از اون چند ساعت تو هفته ای که سر کلاس میشینی حسابی استفاده کنی. من تا استاد بیاد جلسه قبل رو سریع مرور میکنم. سر کلاسم تا نفهمم ول نمیکنم استادو. خیلیم کامل جزوه می نویسم. وقتی اینکار رو بکنی واسه امتحان واقعا فقط مرور نیازه. درسایی م که حالت پروژه ای داره واسه لحظه آخر سعی میکنم نمونه. 

نیکو صدام کنید❤️

چرا نمیشه عزیزم. شب قبل برا خودت یه هدف بزار. فردا برو سراغش. دوست داشتی اینجا هم بگو که احساس تعهد ...

عالیه پس تاپیکو ذخیره میکنم

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
خدا پسرتو نگه داره واست عزیزم😍خسته نباشی حسابی❤️منم فردا مهمون دارم. جلسه باید برم. کلاسم دارم. ددل ...

فداتشم من قشنگ♥️

ماشالا بهت 

برنامه ریزی خیلی خوبه

اما من هیچوقت برنامه هام درست در نمیاد

دیر خوابیدنم باعث میشه دیر از خواب بیدار بشم برنامه هام کلا بهم بریزه و خودمم بی انرژی باشم

ولی میخوام سعی کنم از این به بعد حداقل دیگه یک بخوابم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
الان دیدم در مورد درس خوندن سوال پرسیده بودی من دقت نکرده بودم. من دانشجو دکتری م تعداد درسام از لیس ...

بی نظیری، ادامه بده، آدمهای تلاشگر واقعا الهام بخش هستن، لذت بردم، موفق باشی، امیدوارم منم بتونم به زندگیم نظم بدم و با شما همراه بشم

فداتشم من قشنگ♥️ماشالا بهت برنامه ریزی خیلی خوبهاما من هیچوقت برنامه هام درست در نمیاددیر خوابیدنم ب ...

قربونت عزیزم❤️

اره خوابم واقعا مهمه که با وجود نی نی واقعا سخت میشه. 

من خودم اگه شب کم بخوابم دیگه فردام رو از دست میدم نمیتونم تمرکز کنم اصلا. 

درک میکنم سخته آدم به برنامه هاش عمل نکنه. یه کاری که خوبه انجام بدی اینه که سعی کنی واقع بین باشی. بگی یه دونه کاری که من حتما امروز باید انجام بدم چیه. اونو با تمام توانت سعی کن انجام بدی. 

نیکو صدام کنید❤️

قربونت عزیزم❤️اره خوابم واقعا مهمه که با وجود نی نی واقعا سخت میشه. من خودم اگه شب کم بخوابم دیگه فر ...

به حرفات گوش میدم چون حس میکنم برنامه ریزی عالی داری تو زندگیت♥️من گاهی واقعا ناتوان میشم

دیشب تا صبح از کمردرد نخوابیدم

صبحم پسرم نذاشت کار کنم بعدشم همسری نذاشت گفت جمعس کار بی کار فقط گردش

بعدشم اومدیم خونه مجبور شدم دوبار شام درست کنم ساعت ۱۲ سفره جمع کردم

خلاصه امروزم پوچ شد بدون اینکه کاری کنم فقط خستگیم موند