2777
2789
عنوان

یه برنامه شدنی برای انجام کارهای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 104 پست

سلاااام ممنون که تگ کردی 🥰

منم سعی کردم صبح ها زودتر از خواب بیدار میشم 

توی خونه ورزش انجام میدم و بعد مدیتیشن میکنم که خیلی توی روحیه ام تاثیر مثبت داره

خونه تکونیم تموم شده و فقط یه سری خرده کاریا مونده که اونم برنامه دارم روزانه یکمیشو انجام بدم تا تموم بشه 

بچه ها من پروتئین بار رو خیلی توصیه میکنم درست کنید و به جای شیرینی جات و قند مصنوعی استفاده کنید، یه میان وعده مغزی و سالم میشه، جودوسر پرک رو با انواع مغزیجات بدون روغن تفت بدید، بعد با خرما(بدون هسته) و ارده و پودر کاکائو مخلوط کنید، اگر خواستید میتونید خرما رو هم با کمی کره تفت بدین، بعد بریزید توی قالب توی یخچال چند ساعت بمونه، با مغز بادوم زمینی و پودر کاکائو مزه شکلات اسنیکرز میگیره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها امروز من فقط کارای روزانه رو دارم. یکی دو هفته سرم خیلی شلوغه. آقای همسر یاری باید برسونه😊

اینا انجام شد😍 من دیشب خوابم برد دیگه نشد بیام بگم😄

نیکو صدام کنید❤️

سلاااام ممنون که تگ کردی 🥰منم سعی کردم صبح ها زودتر از خواب بیدار میشم توی خونه ورزش انجام میدم و ب ...

سلام به روی ماهت😍❤️

عالی عالی❤️

منم ورزش صبحگاهی رو دارم هر روز. حالا از مزایاش واسه بدنمون بگذریم چقدرررر تو روحیه آدم تاثیر مثبت داره همون نیم ساعت ورزش. 

باریکلا به انرژی و انگیزه شما😍😍

مدیتیشنم که دیگه نگم چقد واسه سلامت مغز مون خوبه. من چند تا مطلب جدید در مورد مدیتیشن یاد گرفتم خواستین بگین با هم در موردش صحبت کنیم. 

افرین که اینقد عادت‌های مثبت دارین😍❤️

خسته نباشین از خونه تکونی ❤️

وای چقد دستور خوبیه. حتما امتحان میکنم واسه شیرینی هفته بعدم😍 

ممنون که به اشتراک گذاشتی❤️

نیکو صدام کنید❤️

سلام به روی ماهت😍❤️عالی عالی❤️منم ورزش صبحگاهی رو دارم هر روز. حالا از مزایاش واسه بدنمون بگذریم چق ...

عزیزی خواهش میکنم ❤️ ممنون از انرژی خوبی که میفرستی 🥰

اگر زحمتی نبود خوشحال میشم درباره مطالب جدیدی که راجع به مدیتیشن یادگرفتی برامون بگی 🙏❤️

سلام بچه ها. 

من کارای روزانه رو دارم این روزا. ولی با اینکه سرم شلوغه خونه رو تا جایی که میتونستم تمیز نگه داشتم😊

مراقب بودم علاقه م به تمیزی باعث اذیت روح و روانم نشه. اگه زمانی کار داشتم و وقت نداشتم در حد رفع تکلیف کارا رو انجام دادم یا غذای ساده تری پختم. 😊

نیکو صدام کنید❤️

سلام بچه ها من یه چند روزی یه کم مریض بودم. امروز که بهتر بودیم با کمک هم خونه رو حسابی تمیز کردیم زمینم بخار شو کشیدیم. لباسا رو تا زدیم و چند تا از کابینت ها رو مرتب کردیم. 

نیکو صدام کنید❤️