2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که ازاد ثبت نام کردم

منم فقط آزاد   آزادم بیستم میاد؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

۳۲۰۰ منطقه سه روزانه معلوم نیس بیارم ولی پردیس احتمال زیاد میارم

بخاطر سیوی هامیگی. ؟آخه این رتبه پارسال فقط توم۲ قبولی میداد م ۱ که قبولی هابهتره از ۳ چون رتبه هاارزش بالاتره تا ۲۷۰۰ پزشکی میده.. 

بخاطر سیوی هامیگی. ؟آخه این رتبه پارسال فقط توم۲ قبولی میداد م ۱ که قبولی هابهتره از ۳ چون رتبه هاار ...

پارسال آشنامون با رتبه ی ۲۹۰۴ جیرفت روزانه آورد تعهدی هم نبود

آخرین قبولی ایرانشهر هم ۳۱۷۰ بوده 

اتفاقا شما دقیقا برعکس گفتی منطقه یک شاید با رتبه ی ۳۰۰۰ قبولی نده منطقه ی سه میده

از طرفی امسال سیوی ها هم هستن که خیلی توی قبولی میتکنه موثر باشه

پارسال آشنامون با رتبه ی ۲۹۰۴ جیرفت روزانه آورد تعهدی هم نبودآخرین قبولی ایرانشهر هم ۳۱۷۰ بوده اتفاق ...

به خاطر عدالت آموزشی اومدن سهمیه گذاری کردن دیگه منطقه سه که کم برخورداره با رتبه های بدتر قبولی پزشکی میده