2777
2789
پارسال آشنامون با رتبه ی ۲۹۰۴ جیرفت روزانه آورد تعهدی هم نبودآخرین قبولی ایرانشهر هم ۳۱۷۰ بوده اتفاق ...

نه برعکسه عزیزم م۳ رتبه بهترمیده ولی قبولی بدتر چون رتبه کشوری بالاتره مثلا من الان تومنطقه ۱ رتبه کشوریم ۳۲۰۰ هست منطقه ام ۱۱۰۰ ولی اگه ۳ بودم میشد ۸۰۰ رتبه ام بخاطرهمین ۱۱۰۰ م۱ ارزشش بالاتر از ۱۱۰۰ م۳ئه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برعکسه عزیزم م۳ رتبه بهترمیده ولی قبولی بدتر چون رتبه کشوری بالاتره مثلا من الان تومنطقه ۱ رتبه ک ...

ببین عزیز هنوز که نتایج نیومده معلوم نیس شایدم روزانه آوردم چون همونطور که گفتم توی بوم ما که کرمان و زاهدان هس دور وبر رتبه ی من قبولی روزانه بوده

اما حتی اگه قبول هم نشم این کار شما درست نیس که اعصاب منو بهم بریزی من الان تو شرایطی هستم که با کوچک ترین حرفی بهم میریزم رتبه ام لب مرزه و خودم خیلی خوب اطلاع دارم الان صحبت شما هیچ دردیو از من دوا نمیکنه ان شاءالله موفق باشی و از رتبه ی خوبت لذت ببری ولی شما که از منطقه ی سه و قبولی های بوم ما اطلاع نداری نباید این طوری توی دل منو خالی کنی

ببین عزیز هنوز که نتایج نیومده معلوم نیس شایدم روزانه آوردم چون همونطور که گفتم توی بوم ما که کرمان ...

من دل شماروخالی نکردم فقط میخوان یهو تو ذوقتون نخوره اینکه آگاهی داشته باشی. برنامه ریزی کنی برای سال بعد خیلی مهمتره من ازقبولی ازاد اطلاعی ندارم ولی روزانه وپردیس روذکر کردم

من دل شماروخالی نکردم فقط میخوان یهو تو ذوقتون نخوره اینکه آگاهی داشته باشی. برنامه ریزی کنی برای سا ...

من تو تاپیکام گفتم سال دیگه محرومم از کنکور چون امسال از فرهنگیان انصراف دادم و دیگه نمیتونم کنکور رو شرکت کنم میدونم که قبول میشم حتی اگه روزانه نباشه پردیس میارم