2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ای دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 51 پست
عزیزم بهتره دخترت با فرهنگ کشور دیگه هم آشنا بشه اینجوری جهان بینیش رشد میکنه فک نمیکنه دنیا به کوچی ...

اخه از کشور بعل دستیم که چندساله داره تو ایران زندگی میکنه چی میتونه یاد بگیره؟

پارسال تو پیش دبستانیشون دوتا اتباع بود

یکیش به معنای واقعی گرگ بود.کلاس رو رو انگشتش میچرخوند.طلبکار بود و حق به جانب

اون یکی پایین موهاش رنگ داشت

چقد عجیب...برعکس من دوس دارم از اول تا اخر کنار یه نفر بشینن ک اخت بشن با هم... مگر اینکه ناسازگار ب ...

من به معلم پسرم میگم اصلا نذاره کنار دوست صمیمی اش بشینه ، پسرم خیلی آ رومه ولی وقتی کنار دوست صمیمی اش میشنه همه اش با هم خرف می زنند و حواسشون پرت میشه ، معلم پارسالش یبار بهم گفت مامانش امروز همه اش با آ یهان حرف زده🥴🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خواهرم دانشجو هست خواهرم می گفت زمان اونم معلمشون جاها رو عوض می کرد خودمون خاطرات زیادی از کنا ...

اره دقیقا زمان ما ثابت بودیم با یه هم میزی...با همه دوست باشن ولی با یه نفر صمیمی باشن بهتره ک...البته بازم جو‌مدارس ابتدایی رو الان من نمیدونم شاید الان این روش بهتره

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
من به معلم پسرم میگم اصلا نذاره کنار دوست صمیمی اش بشینه ، پسرم خیلی آ رومه ولی وقتی کنار دوست صمیمی ...

خب پس بچه‌ها با زمان ما کلا متفاوت شدن چون ما جرات نداشتیم در حضور معلم تکون اضافه بخوریم چه برسه به پرحرفی

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
کدوم؟اتباع؟چرا متاسفانه؟من عذاب وجدان دارم اما نمیتونم بپذیرم،دست خودم نیستنزاشتم خودش متوجه بشه که ...

هم شپش هم اتباع 

البته این افغانها  قانونی هستن 

اما خدا منو ببخشه کلا از افغانها خوشم‌نمیاد

مامان دو تا پسر گردالوووو👶🧒 و یه دختر 👧 نخودچی
خونه؟؟؟اصلا امکان ندارهاز خدامه برم از این محلهاما نشد دیگهمدرسه هم متاسفانه اشتباه کردم نرفتم غیر ا ...

من دبیر هستم و جایی که تدریس می کنم اتباع زیاد هستن ، شاید باور نکنی ولی اخلاق و درسشون از ایرانی ها بهتره

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خب پس بچه‌ها با زمان ما کلا متفاوت شدن چون ما جرات نداشتیم در حضور معلم تکون اضافه بخوریم چه برسه به ...

زمان ما فرق داشت به کنار ، پسر بچه ها واقعا شیطون هستند موقعی که معلم درس میده تو سر و کله ی هم می زنند