2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مدرسه ای دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شپش برام مهمه .دخترم مدرسه دولتیه پارسال بچه های شپشی رو جداکردن ونامه دادن بهداشت برای درمانش شپش تومدرسه غیرانتفاعی هم میتونه باشه.

درمورد اتباعم دخترم چندتاهمکلاسی داره اینقد این بچه ها باادبن که بقیه همکلاسی هاش ایرانیش باادب نیستن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مسئله ی اتباع به شدت مهمه،الان یکی بغل بچته،دو روز دیگه میخوای بچتو ثبت نام کنی میبینی اتباع همه جاهارو پر کردن،و جای بچت و بچه های ایرانی رو گرفتن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
معلمش خیلی خوبهبهش گفتم به خانم بگو بری پیش دوست قبلیت که خودمم میشناسمشاگه نکرد حضوری خودم میرم

حتما برو

یا اگه میتونی ببر غیردولتی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

معلمش خیلی خوبهبهش گفتم به خانم بگو بری پیش دوست قبلیت که خودمم میشناسمشاگه نکرد حضوری خودم میرم

دختر کلاس چندمه ؟ پسر من کلاس دومه هر هفته یا شاید چند روز یکبار معلم جاشون رو عوض می کنه ، 

دختر کلاس چندمه ؟ پسر من کلاس دومه هر هفته یا شاید چند روز یکبار معلم جاشون رو عوض می کنه ،

چرا؟معلمش بیکاره؟!

بجای درس دادن دم ب دیقه کلاسو بهم میریزه🫤

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خودش رو اصلا متوجه موضوع نکردمهیچ شناختی از بچه و خانوادش ندارم

اره پس لطفا نذار بفهمه چون جبهه میگیره اکثر دانش اموزای اتباع واقعا هیچ فرقی با بچه های دیگه ندارن توی فرهنگ و سطح درسیشون...برای شپش هم بهش یاد بده مقنعشو توی مدرسه درنیاره و زیاد به دوستاش نچسبه راه دیگه ای نداره

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
چرا؟معلمش بیکاره؟!بجای درس دادن دم ب دیقه کلاسو بهم میریزه🫤

نه دم به دقیقه نیست 

پارسال هم همینطوری بود و اتفاقا تو تدریس چیزی کم نمی ذاشت ، چون بچه های کوچیک سر اینکه کجا بشینند  و کنار کی باشند حساس هستند و بهونه می گیرند معلم هم جاشون رو به نوبه عوض می کنه  تا همه راضی باشند ، 

چقد عجیب...برعکس من دوس دارم از اول تا اخر کنار یه نفر بشینن ک اخت بشن با هم... مگر اینکه ناسازگار باشن.....واقعا خاطرات هم میزی آدم یه چیز دیگست

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
عزیزم آیا برات امکان داره خونه ات رو ببری جایی که اتباع توی اون محله نباشن ، یا برات امکان داره مدرس ...

خونه؟؟؟اصلا امکان نداره

از خدامه برم از این محله

اما نشد دیگه

مدرسه هم متاسفانه اشتباه کردم نرفتم غیر انتفاعی،میتونستم ببرم اما اشتباه کردم و نبردم.خواستم دولتی و عادی بخونه

روز اول پشیمون شدم اما دخترم گفت نه که نه

معلممون دوست دارم

باباش هم گفت حساسیت به خرج میدی.نهایت جاشو عوض کن پیش ایرانی بشینه

چقد عجیب...برعکس من دوس دارم از اول تا اخر کنار یه نفر بشینن ک اخت بشن با هم... مگر اینکه ناسازگار ب ...

دختر خواهرم دانشجو هست خواهرم می گفت زمان اونم معلمشون جاها رو عوض می کرد 

خودمون خاطرات زیادی از کنار دستی مون داریم ولی الان به پسرم میگم دوستی ات رو محدود به یک نفر و دو نفر نکن با همه دوست باش