2777
2789
عنوان

خیلی از هم سرد شدیم

144 بازدید | 11 پست

من و همسرم خیلی باهم اختلاف داشتیم از اول زندگیمون ولی خب نسبت بهش حس داشتم ، الان اصلا بهش حسی ندارم اخلاقش بهتر شده نسبتا ولی من دیگه آدم سابق نیستم خیلی در عذابم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اختلافی عزیزم

اختلاف نظر از همه لحاظ ، با خانواده هامون رابطه و رفت و آمد نداریم ، هرکس خودش می‌ره دیدن خانواده ی خودش البته شروع کننده ی این اختلاف همسرم بود ، همش بعد از رفت و آمدها حرفهای خاله زنک میآورد تو خونه منم صبرم لبریز شد

همسرم به شدت مخالفه مشاوره کلا حرف هیچکس تاکید میکنم هیچکس رو قبول نداره

ای بابا ☹️ تنها برو حالا تو ببین چی میشه 

با چیزی نرم نمیشه ؟ 

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️
ای بابا ☹️ تنها برو حالا تو ببین چی میشه با چیزی نرم نمیشه ؟

متاسفانه پول هم نمیده خودش می‌بره بازار هرچی خواستیم میخره ، بعد هم من چقدر تلاش کنم برای بهتر شدن زندگیم درحالی که همسرم قصد تغییر دادن وضعیت رو نداره

متاسفانه پول هم نمیده خودش می‌بره بازار هرچی خواستیم میخره ، بعد هم من چقدر تلاش کنم برای بهتر شدن ز ...

😥

کمک خواستی درد دل خواستی به دوتا گوش نیاز داشتی خلاصهـ هرچی که بود میتونستم کمکت کنم درخواست بدهـ زیبا 😍❤️