2777
2789
عنوان

سونوی بعد سقط

75 بازدید | 5 پست

سلام.خانما من ده روزه سقط کردم...تو هشت هفته بودم....امروز رفتم سونو برای اینکه ببینم بقایا مونده یانه...دکتر سونو گفت بهتره سونوی واژینال بدی اما دکترم برای من سونوی شکمی نوشته بود...دیگه همونو انجام دادم...کسایی که سقط داشتن بعدش سونوی واژینال دادین یا شکمیٕ؟دومم اینکه تو سونو نوشته آزمایش بتا پیشنهاد میشود...چرا؟ من که سقط کردم...الانم هیچگونه خونریزی یا لکه بینی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما اگه امکانش هست جواب بدید دیگه

واژینال دقیقتره حتما واژینال بده.تیتر بتا بده چون ممکنه مونده باشه و اگه بیاد زیر۱۰ اوکی هست.واسه مناز۱۵۴۱ اومد۳۸ شد تو لوله بود بچم خارج رحمی بودم البته نامه بستری دادن.۲ روز بعدشم ۱۷ شدم بازم رفتم بیمارستان بتا و سونو واژینال دادم خداروشکر خودش برطرف شده بور.بتا۰ شد و تو سونو هیچی نبود.حتما انجام بده شکمی دقیق نیست و بتا هم محض اطمینان بده حتما

من سونو کردم گفتن حدودا ۴ هفته هستی ۱۰ تا قرص سایتوتک مصرف کردم هر دوساعت یکی واژن یکی زیر زبون ، جز ی کم خون و لک هیچی نشد چیکار کنم؟🥹 الان ۲۴ ساعت از اخرین دوز مصرف میگذره