2777
2789
عنوان

تو جیب شلوار شوهرم

3319 بازدید | 28 پست

اقا من تاپیک قبلی ب نتیجه نرسیدم دوباره زدم میخاسم شلوار شوهرم بشورم تو جیبش یه لیست خرید بزرگ دیدم ک برا خونه خودمون نبوده مغازه هم نزدیکمه ک ازش خرید شدع بنظرتون از خودش بپرسم یا برم مغازه بهم جواب میدن میخام بدونم خودش خرید کرده اینارو 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید برا مامانش خریده

مادرش فوت شده  با خواهرش اینا هم رابطش در حدی نیست ک خرید کنه براشون همش خوراکی و پاستیل و چیپس و پفک و کاکائو و این چیزاس 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

مغازه که نمیگه برا کی خریده از کجا بدونه

شیفتی عوض میشن ولی یه دختره هم هس حساب میکنه یه شیفت میاد. باهاش دوست شدم رابطم باهاش خوبه بنظرت نمیتونه کمک کنه ؟ 

مادرش فوت شده با خواهرش اینا هم رابطش در حدی نیست ک خرید کنه براشون همش خوراکی و پاستیل و چیپس و پف ...

به نظرم باهاش حرف بزن بعد بحث و ببر ازش بپرس اره خاستم جیباتو ببینم که چیزی نباشه بندازم تو لباسشویی برگه دیدم 

خریده چیه 

به نظرم باهاش حرف بزن بعد بحث و ببر ازش بپرس اره خاستم جیباتو ببینم که چیزی نباشه بندازم تو لباسشویی ...

اتفاقا یهو زنگ زدم پرسیدم دلیلی ک اورد منطقی نبود 

شاید مال خودتونه.یادش رفته بیاره.مونده تو ماشین.شوهر من انقد خرید جا میزاره تو ماشین

نه این خرید برا سومه . اصلا همچین خریدی نداشتیم 

از اینکه تو همه چی سیاست به خرج بدم متنفرم و همینطور اینجور ادمااما تو بعضی بحث ها اجبارا باید سیاست ...

زیاد فرقی نمیکرد باز با یه دلیل مسخره قانعم میکرد . الان بنظرت راهی نیس من بفهمم ؟