2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد

293 بازدید | 27 پست

چیکار کنم حالا دوتا دختر دارم اصلا دیگه بچه نمیخواستم دختر کوچیکم تازه ۱۸ ماهش شده وبشدت بهانه گیرو بغلیه

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

هیچی دیگه ، مبارکه 😁🦋💖

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت داده چون میدونسته میتونی نگهش داری میدونی آرزوی خیلیاس که بی بی چکشون مثبت شه خداروشکر کن و نگهش دار 

ناامید از همه جا چون چند ساله صدات کردم جواب منو ندادی💔💔🖤
باید اندکی صبر و تحمل پیشه میکردید😂🌱

همش تقصیر شوهرمه بعد میگه من اشتباهی نکردم نمیدونم چجوری شده

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

مبارک باشه عزیزم 😍

حتما بازم خیر و مصلحت خدا هست 

تا به دنیا بیاد بچه ات دو سال بیشتر شده 

یه دفعه با هم بزرگ میشن 

واسه همه منتظرا دعا کن 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

همش تقصیر شوهرمه بعد میگه من اشتباهی نکردم نمیدونم چجوری شده

اینطوری گفته تادعواش نکنی😅

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
عزیزم فارغ از موضوع تاپیکت ببخشید اینو میپرسم علائم چیا داری؟

فقط حالت تهوع دارم ۲ ۳ روزه 

خدا بهت داده چون میدونسته میتونی نگهش داری میدونی آرزوی خیلیاس که بی بی چکشون مثبت شه خداروشکر کن و ...

مرسی عزیزم نه اصلا آدمی نیستم که به سقط فکر کنم ولی خب شرایطم سخته از لحاظ روحی داغونم