2777
2789
عنوان

پارچ و لیوان جهیزیه باعکس

800 بازدید | 45 پست

سلام دوستان من مدتی پیش که واسه جهازم خرید میکردم این پارچ و لیوان رو دو دست خریدم..خیلی دوسشون دارم و شیکن منتها یه مشکلی ک داره پارچش کوچیکه ب نسبت لیوانا...عکس میزارم شماهم ببینید بنظرتون چیکار کنم؟اصلا استفاده میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اینه

مبارکت باشه،خب استفاده هم نشه مثلا میخوای چی کنی؟

خوبه قشنگه

الان دیگه زیاد نمیبینم نوشابه رو بریزن تو پارچ بخاطره اینکه گازش میره... برای دوغ و آب و ایناهم اوکیه حساس نشو...

اره از نزدیک شیک ترم هست...بزار ی عکس دیگه نتی ک شربت داخلشه بزارم

ساده س خیلی شیک من طرح دار دارم دوسش ندارم ولی پول ندارم عوض کنم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خوبه که منم یه دست دارم از این 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞