2821
2789
عنوان

تبدیل طبع سرد به گرم میشه کمک کنید

1234 بازدید | 16 پست

با  مطالعه وتست فهمیدم ک طبعم بلغمی هست و غلبه سودا تو شهرمون دکتر خوبی پیدا نکردم اگه کسی رفتع دکتر میشه رژیم غذایی تون بهم بگیدواینکه چقدر طول میکشه یا درست بشه ؟

من تا ی مدت هر چیزی طبع سرد داشت نخوردم ،لبنیات پنیر ،خیار گوجه ،و با هر غذای سرد ،گرمبجات مرتبط شو خوردم .رعایت کردم و نتیجه دیدم الان گاهی به اندازه سردیجات میخورم اما زیاد نه و اوکی هستم.

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه غذاهایی میخوردی

توی چایی و دمنوش اکثرا دارچین ،زنجبیل ،گل سرخ و...میذارم حالا نه همه با هم که.البته من اینقد طبعم سرد بود همه رو باهم بذارم هم باهام میسازه .صبحانه دیگ پنیر نخوردم .تخم مرغ،گردو.ارده ،شیره.عسل جایگزین کردم ،خرما .

مثلا با عدسی ،زیره و دارچین میزنم.

به برنجم زیره میزنم .

کلا ادویه های گرم کلا تو زندگیم هستن.

و لبنیات و سردی و مدت طولانی نخوردم ،و رعایت کردم ،الانم به مقدار کم گاهی هوس کنم میخورم و دیگه حالم بد نمیشه .

من به حدی بدنم سرد بود با سردیجات میمردم و زنده میشدم 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

بنظرم کم کم قلق بدنت دستت میاد 

میافتی رو غلطک 

من خودم تونستم به مرور متوجه بشم دستم اومد .الآنم راحت شدم .خداروشکر 

توی چایی و دمنوش اکثرا دارچین ،زنجبیل ،گل سرخ و...میذارم حالا نه همه با هم که.البته من اینقد طبعم سر ...

مثه من. البته منم تا جایی ک میشه سردی نمیخورم پشت هرسری گرمی میخورم ولی بازم اثر نکرده.جوری ک تا منی ک عاشق برنج بود دیگه نمیتونم بخورم. تا میخورم حالت تهوع میگیرم از سردیش. ببخشید البته

شماتا چه مدت سردیجات نخوردین؟ 

بنظرم کم کم قلق بدنت دستت میاد میافتی رو غلطک من خودم تونستم به مرور متوجه بشم دستم اومد .الآنم راحت ...

خداروشکر خیلی علاقه به لبنیات دارم ولی فک کنم دیگ نباید بخورم شنیدم خیلی سرده

خیلی ممنون ❤

خودت هم سرچ کن مثلا فلان غذای سرد ،گرمی مرتبطش چی هست .ی مدت طولانی رعایت کن قطعا نتیجه میبینی 

من گلاب و عرق بهارنارنجم تو چای و یا آب  میریزم میخورم.

خداروشکر خیلی علاقه به لبنیات دارم ولی فک کنم دیگ نباید بخورم شنیدم خیلی سرده

ما احتمالا به لاکتوز موجود تو لبنیات حساسیت داریم ،من ی مدت طولانی شیر نخوردم ،اوضاعم ک خوب شد الان گاهی در حد ی لیوان با پودر دارچین و خرما میخورم اونم گرم شده .هیچ غذای سرد یخچالی و نمیخورم .حتی میوه رو میذارم بیرون ب دمای محیط برسه بعد میخورم چون حالم بد میشد.

مثه من. البته منم تا جایی ک میشه سردی نمیخورم پشت هرسری گرمی میخورم ولی بازم اثر نکرده.جوری ک تا منی ...

من حداقل یادمه ۲ سال مثلا لب ب پنیر و گوجه خیار نزدم و هر چیز سردی.اما الان میخورم خیلی کم هوس کنم اونم بهش سیاه دانه میزنم و فلفل و زیره .اگر گاهی هوس کنم یکمی میخورم .اوایل اصلا نمی‌خوردم چون ب حدی درد می‌کشیدم میمردم و زنده میشدم یا حتی تو حالت روحی منم تأثیر داشت ...

من حداقل یادمه ۲ سال مثلا لب ب پنیر و گوجه خیار نزدم و هر چیز سردی.اما الان میخورم خیلی کم هوس کنم ا ...

اوه 2سال.چجوری تونستی. من مثلا گوجه خیار نمیخورم اما سرسفره سالاد درست میکنن در حد 2قاشق.پشتش سریع گرمی میخورم. یا امسال اصلا هندوانه نخوردم. ولی  لعنتی همچی سرده. حالا به غیر گوجه و خیار مرغ و برنج هم سرده. اینارو چکار کنیم. 

اره واقعا منم خیلی اذیت میشم. 

اوه 2سال.چجوری تونستی. من مثلا گوجه خیار نمیخورم اما سرسفره سالاد درست میکنن در حد 2قاشق.پشتش سریع گ ...

دقیقا منم یکی دو سال هندونه نخوردم تا اوکی بشم اما امسال چندبار راحت هندوانه خوردم ،مرغ و هم با ادویه های گرم بزن متعادل میشه ،برنج هم کمتر بخور همونم زیره بزن .کم کم ببین بدنت چطور میشه دستت میاد باید صبور باشی .من به حدی با غذاها حالم بد میشد ۲ ماه فقط آب گرم و عسل خوردم باورت میشه ینی روزهای وحشتناکی و میگذروندم ،کم کم غذا خوردم و صبور بودم الان خداروشکر خوبم و گذشت ....تنها مشکلم سرد شدن افتزاح بدنم بود و کیست تخمدانم که گذشت

2825
2823
2791
2779
2792