2777
2789

بعد چن وقت اومدم یه مشکل پیش اومده بود برام سوال کنم برم بعد دیدم باز یکی از این دخترای عقده ای چرت و پرت نوشته هم اسم کاربریم پسره هم عکسم پسره هم امضام بعد طرف اومده به جا اینکه جواب سوال منو بده یه مشت مزخرف مینویسه پسری که میاد نی نی سایت فلانه و... باشه تو خوبی دختر پاک مقدس کی به تو کار داشت اگه توی تاپیک من پیام نمیذاشتی ۱۰۰ سال سیا من اصن نمیفهمیدم کیی یا کاربریتو میدیدم یه مشت عقب مونده مگه مغز خر خوردم بیام اینجا دنبال چیز دیگع این همه جا هست اینستا اپ های دوست یابی سایت های مختلف چرا آدم بخواد بیاد اینجا برای این کارا مگه دیونس مردی که بیاد تو این سایت دنبال این چیزا باشه یه آدم پیر پاتول احمقه که هیچی از نت سر در نمیاره نمیتونی جواب سوال منو بدی کمک کنی لاقل وارد تاپیک نشو پیام نزار 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

چقدر هم تاپیکتون به اسم کاربریتون میاد😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما مث اون مردا نیستی اینجا کافیه بنویسیم با شوهرم قهرم فوووج فوووج درخواست دوستی میفرستن کاربرای مرد

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
خب شما مث اون مردا نیستی اینجا کافیه بنویسیم با شوهرم قهرم فوووج فوووج درخواست دوستی میفرستن کاربرای ...

اصن آقا میگم از مردا خوشش نمیاد توی این سایت اوک خوب چرا میای توی تاپیک مردا من تاپیکام همه مشخصه برام سوال پیش نمیاد نمیخوام از آشنا یا خانوادم بپرسم همچین چیزایی رو میام اینجا ناشناس باشم راحت بتونم جوابمو بگیرم

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

جواب واسه تایپک قبلیتون  شاید دختره بخواد امتحانت کنه ببینه عکس العمل شما چیه میخواد ببینه ک هدف شما چیه 

یا شاید هم میخواد بدونه داخل این مسایل مشکلی نداری واسه رابطه 

نمیشه قضاوت کرد شما بهتر میشناسین دیگه و اینکه باید زمان بگذره که بدونین واقعا منظورش چیه ولی شما سعی کنین خیلی محترمانه جواب بدین که فکر نکنه آدم ...هستین البته عذر میخوام .....

در مورد این تایپکت هم بگم خب دیگه اینجا خیلیا میان نظر میدن انتقاد میکنن یا توهین یا قضاوت یا هر حرفی 

قرار نیست ک واسه هر حرفی عکس العمل نشون بدیم 

ساده ازش بگذر مهم اینه ک ب جواب برسین بقیش مهم نیست 

حرف زدن ادم نشونه شخصیت آدمه حرفی ک از دهان خارج میشه شعور اون شخص رو نشون میده 

پس دلخور نباش واینکه همه یجور نیستن 

دیگه ترو خشک باهم میسوزه 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤