2777
2789

بنام خدا بنده تا روز قبل موعدم هیچی علائم نداشتم ولی روز قبل موعد صبح احساس تهوع اومد تو گلوم بازم نفهمیدم چون منتظر نبودم،بعدش که بی بی چک مثبت شد سینه هام داغ. و بزرگ و دردناک شد زیر دلمم درد میکرد مرتب هم میرفتم دستشویی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خیلی تنبل شده بودم و خسته بودم همش الان هم بدتر شدم و همش دل درد پریودی میومد سراغم و ول میکرد همش کمر درد داشتم و اشتهام زیاد شده بود یهو هوس شیرینی خامه میکردم با اینکه قبلا اینجوری نبودم و فهمیدم باردارم و بدنم هم گرم تر شده بود 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
بنام خدا بنده تا روز قبل موعدم هیچی علائم نداشتم ولی روز قبل موعد صبح احساس تهوع اومد تو گلوم بازم ن ...

منم سه روز به موعدم مونده تهوع دارم دل درد تیر کشیدن زیر دل سرگیجه 

تکرر ادرار هم داشتم نفخ هم زیاد داشتم و طرف راست شکمم از پایین درد میکرد و واژن و مقعدم هم درد می‌گرفت تیر میکشید

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
عزیزم من خیلی تنبل شده بودم و خسته بودم همش الان هم بدتر شدم و همش دل درد پریودی میومد سراغم و ول می ...

من بدنم سرد و گرم میشه یا خیلی سردمه یا خیلی گرم حس بویاییمم قوی شده میترسم توهم باشه

تکرر ادرار هم داشتم نفخ هم زیاد داشتم و طرف راست شکمم از پایین درد میکرد و واژن و مقعدم هم درد می‌گر ...

من چرا همه علائم رو باهم دارم یعنی میشه باردار باشم یکم امیدوار شدم

من یکی از بزرگترین علائمم تیر کشیدن واژن بود ینی خیلی شدید بود حتی نمیتونستم بشینم 

و ترشح شیری رنگ غلیظ داشتم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
من بدنم سرد و گرم میشه یا خیلی سردمه یا خیلی گرم حس بویاییمم قوی شده میترسم توهم باشه

آره عزیزم انشالله بارداری 🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🧿🧿🧿🧿🧿😍😍😍😍😍😍😍حس بویایی کنم قوی شده بود و الان یه ماهه قوی تر شده انشالله که بارداری باشی عزیزم ب سلامتی 

خودتو بزن به بی خیالی اینطوری راححتری،درضمن ۳روز قبل موعد خیلی زوده واسه اومدن علائم

من دارو گرفتم واسه دوقلویی میگم اگه دوقلو باشه شاید علائم زودتر نشون بده از دیروز علائم دارم

من چرا همه علائم رو باهم دارم یعنی میشه باردار باشم یکم امیدوار شدم

ای خدا 🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍🧿🧿🧿🥰🤲🤲🤲خیلی خوشحال شدم بخدا انشالله بارداری حسم میگه بارداری عزیزم 

الان چند روز مونده ب موعدت ؟ من چهار روز از موعدم گذشت بیبی چک روژان زدم فوری همون لحظه مثبت شد و فرداش رفتم آزمایش دادم ای خدا چه حس خوبی بود انشالله این حس خوب رو چند روز دیگ تجربه می‌کنی و اشک شوق می‌ریزی 🥰🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿

من یکی از بزرگترین علائمم تیر کشیدن واژن بود ینی خیلی شدید بود حتی نمیتونستم بشینم و ترشح شیری رنگ غ ...

منم تیر کشیدن دارم اما از بیرون شرمنده بغل های واژنم یهو تیر میکشه