2777
2789

بچه ها ما یکی از فامیلامون سهمیه ۲۵ داشت بعد تازه خیلی هم می خوند از تیر شروع کرده بود و حداقل ۸ ساعت میخوند ( طبق گفته خودش ) ولی دندون و پزشکی و دارو قبول نشد  

بعد بعضی ها یسری کارنامه های فیک میذارن که طرف زیست ۲ درصد زده شیمی ۰ زده ولی دندون قبول شده 

الان دارم فکر می‌کنم به نظرم این کارنامه های فیک رو می‌ذارن که مارو الکی فشاری کنن و مارو حرص بدن 

دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فامیلتون الکی گفته

بعدشم روزی 8 ساعت کمه واسه کنکوری

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

اتفاقا خیلی هم تأثیر داره. یکی از اقوام جانباز 25 درصده. فقط مونده باهاش برن کره مریخ. به غیر از اون ...

چه کاری ؟؟؟😐

برای قبولی بالای ۳۰ میخاد همسایه ما با میانگین ۳۵ پزشکی ازاد قبول شد باباشم چشاشو از دست داده پس درص ...

معدلش چند بود؟ 😐

برای قبولی بالای ۳۰ میخاد همسایه ما با میانگین ۳۵ پزشکی ازاد قبول شد باباشم چشاشو از دست داده پس درص ...

منظورم معدل امتحان نهایی هست 

چه کاری ؟؟؟😐

مثلا با همین سهمیه دختر بزرگش پردیس بین‌الملل دانشگاه تهران قبول شد. سال‌هایی که درس میخوند ترمی فقط 50 تا 60 میلیون شهریه ثابتش بود. این حرف برا الان نیست. الان تقریبا 4 ساله که درسش تموم شده. یه بار به مادرش گفتم چطوری این پولو جور می‌کنین؟ خیلی زیاده. 

میدونی چی گفت؟ 

ما از این مبلغ کمتر از 10 درصدشو از جیب خودمون میدیم. بقیه‌ش فاکتور میشه برا بنیاد جانبازان.

آخ آخ یعنی سوختم هااااا

دیگه حال ندارم تایپ کنم 2تا بچه دیگه‌شون چطوری از این سهمیه استفاده کردن.