2777
2789
سردی رحم فقط طب سنتی جوابت رو میده کاری از طب مدرن بر نمیاد در این زمینه من خودم داشتم

اتفاقا تصمیم گرفتم برم باد کش اینا حالا نمیدونم تا چه حد جواب میده

❤پسرم امروز من و تمام فرداهای من است❤

مجله طب اسلامی:

🌺نکات مامایی 🌺

#رحم

#بیماری_های_زنان

❌غذاهایی که رحم راسردمی کند👇

1⃣مصرف بیش از حد دوغ، ماست🍶 و کاهو موجب افزایش سردی بدن زنان می‌شود.

2⃣ مزاج زنان سردتر از مردان است پس برای حفظ سلامتی خود از مصرف بی‌رویه ماست، دوغ🍶، خیار گوجه🍎 و کاهو، ماکارونی🍜، سالاد الویه و حلیم 🍵پرهیز کنند.

3⃣زنان در دوران قاعدگی باید توجه داشته باشند که از موادغذایی با طبیعت سرد کمتر استفاده کنند یا آن را همراه با مصلحش مصرف کنند؛ در طب سنتی به ماده غذایی که طبیعت غذا را اصلاح می‌کند، مصلح گفته می‌شود مانند مصرف عسل با شیر، به دلیل اینکه عسل دارای طبیعت گرم و شیر دارای طبیعت سرد است و عسل اثرات سوء شیر را خنثی می‌کند.

4⃣بدن زنان در دوران قاعدگی سردتر می شود به دلیل اینکه خون دارای طبیعت گرم است که از دست دادن آن در این دوران موجب افزایش سردی بدن می‌شود.

5⃣زنان از نشستن بر مکان‌های خیلی سرد یا خیلی گرم پرهیز کنند؛ به دلیل اینکه نشستن در جاهای سرد موجب کاهش خونریزی در زنان می‌شود همچنین نشستن بر مکان‌های خیلی گرم موجب افزایش خونریزی می‌شود که هر دو بر سلامت زنان تأثیر می‌گذارد.

6⃣زنان در دوران قاعدگی سعی کنند دست و صورتشان را با آب سرد نشویند و حتی الامکان در این دوران کمتر به حمام بروند به دلیل اینکه استفاده بیش از حد از حمام موجب افزایش رطوبت رحم می‌شود.

🔹مجله طب اسلامی

https://telegram.me/joinchat/BReSSTwJztIOUOdB5lBzyA

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💯 طب جامع 💯:

‌‌‌💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼

🍃🌺🍂

🌿🍂        

🌸

🔴درمان نازایی🔴

🔵دکتر کردافشاری🔵

✅✍دعاکنید دعا کردن خیلی موثراست ،این نتیجه ی تحقیقات در خارج کشور است. دنیا تاثیر دعا را قبول کرده است.😍

🇮🇷 @tebe_jame 🇮🇷

✅✍پاک سازی بدن و اصلاح مزاج و اصلاح رحم- رعایت تدابیر غذایی

-اقا و خانم یک مدت ابگوشت بخورید نخود داشته باشد نخود خون خوبی تولید میکند وقوت های بدن را اصلاح میکند اگر سردی بر بدن غالب است گوشت شتر مرغ بخورید.

✅✍ورزش کنید –خانم ها محیط رحم را پاکسازی کنند نصف نخود یا به اندازه یک نخود کوچک زاج سفید +یک قاشق غذاخوری عسل و دوقطره سرکه شبها خانم ها با اپلیکاتو استفاده کنند بصورت واژینال ولی موقع خونریزی استفاده نکنید واگر احساس درد سوزش خارش احساس کردند سریع قطعش کنند دوسه مشت گل ختمی بجوشانید و در لعابش بشینید سه تا پنج مرتبه در روز بشینید در این لعاب تا سوزش ها برطرف شود و مسیر ها باز شود زاج مواد زاید را بیرون  می اورد  فرمولی را که در بالا 👆 گفتم را  شبها 🌚استفاده کنید تا صبح بماند این ترکیب.

🇮🇷 @tebe_jame 🇮🇷

✅✍روزها در یک ابزن که شامل چهارگل💐 است بشینید چهارگل شامل گل ختمی ،پنیرک،محمدی،بنفشه است اینها را مخلوط کنید وهربار مقداری از اینها را بجوشانید و در لعابش بنشینید هر روز سه بار در این لعاب بنشینید بعد بریزید بیرون این باعث میشود محیط رحم پاکسازی شود.

✅✍روز اخر حیض به مدت سه شب دو- سه نخود پنیر مایه ی گوسفند🐑 یا خرگوش یا شتر 🐪را پودر کنید با عسل🍯و با اپلیکاتور استفاده کنید.سه شب پشت سرهم استفاده کنید بعد ارتباط داشته باشید به لطف الهی بارداری انجام میگیرد و از صدها درمان انچنانی وارده موثر تر واقع میشود.👏

🇮🇷 @tebe_jame 🇮🇷

🔴تغذیه در ناباروری🔴

✅صبحانه👇

1⃣مرباها: مربای زردک، مربای بالنگ، مربای شقاقل، مربای سیب🍎، مربای گردو، مربای زنجبیل و مربای هویج.

2⃣چهار مغز: یک قاشق غذاخوری از پودر مخلوط پسته،بادام، فندق، گردو در یک لیوان شیر با عسل و دارچین، شیر برنج خصوصاً اگر با آرد نخود درست شود.

🇮🇷 @tebe_jame 🇮🇷

3⃣نهار و شام: حلیم گندم، آبگوشت، جوجه مرغ، گوشت بره با پیاز فراوان، گوشت بلدرچین، میگو، مرغ، ماهی🐟، برنج با خورشت کنگر یا خورشت کرفس، آبگوشت قلم و مصرف مغز استخوان، کوکویی که از نخود، باقلا و پیاز پخته شده در شیر به همراه زرده تخم مرغ و روغن زیتون درست شود، کوکوی تره، حلیم گوشت گنجشک یا بره یا مرغابی، پیازسرخ شده با روغن گاو همراه زرده تخم مرغ، خوردن غذاهای غلیظ نفاخ مثل نخود با پیاز یا گوشت.

4⃣میوه: انگور،🍇هویج، شلغم، باقلا با دارچین، چغندر، موز🍌، نارگیل، خربزه، انبه، توت، گلابی، انجیر، سیب، به، انار،

سبزیجات: ریحان، شنبلیله، تره، نعناع، سیر

🇮🇷 @tebe_jame 🇮🇷

5⃣تنقلات: فندق، پسته، بادام، گردو، و خرما با شیر، حلوا از قند و نشاسته، حلوا با چهار مغز، کنجد.

🌸🇮🇷💯 @tebe_jame 💯🇮🇷

❌کپی برداری ازمطالب کانال فقط با لینک جایز می باشد.

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نسخه های درمانی نرم افزار طب جامع💖👇

https://cafebazaar.ir/app/?id=ir.skydt.TebeJame2&ref=share

تو کانالش عضو شدم نوبت دهی که گفته شاگردای تبریزیان ویزیت میکنند،خودش ویزیت نمیکنه؟چطور باید از خودش ...

خودشون مشهد فعلا .هر وقت برگردن خودشونم ویزیت میکنن 

شاگردا هم کارشون خوبه میتونید برید 

لا حول ولا قوه الا بالله

طب سنتی و اسلامی دختر منو نجات داد...طوری ک داروهای مدرن عملا تاثیر نداشت

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

سلام وروجک حان میشه ادرس یه استاد طب اسلامی هوب تو اصفهان بهم بدی من خودم شیراز پیش استاد خطیری از شاگردای استاد طالقانی میرم اما اصفهان نمیاد واسه مامم نوتبت بگیرم اصفهان

سلام وروجک حان میشه ادرس یه استاد طب اسلامی هوب تو اصفهان بهم بدی من خودم شیراز پیش استاد خطیری از ش ...

برای درمان میخواین یا برا آموزش اگه برای درمان باشه یه کاناله شماره داره توش میتونید تماس بگیرید ببینید از شاگردان استاد تبریزیان اونجا ویزیت انجام میده یانه

خداراشکر  میشه بگید چشون بوده

دخترم زردی ۲۴ داشت.هرچی دارو و خشک کن بهش میزدن تاثیر ان چنانی نداشت.بعد از یک هفته تازه  زردیش شده بود ۱۶.

منم با اجازه شخصی ترخیصش کردم و رفتیم گوششو حجامت کردن.

باوووورت نمیشه ب ساعت نکشید ک رنگ و روی دخترم باز شد...کم‌ کم هم زردیش از بین رفت.

بعدا ک برده بودمش چک شنوایی سنجی،دکتر گفتش ک شانس اوردی زردیش خوب شد و الا آسیب مغزی و شنوایی میداد

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))