2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طب اسلامی آخه مباد ولی نمیتوانی کدوم تبحر دارن بیشتر

البته طب اسلامی وطب سنتی یه کوچولو باهم توافق ندارن هنوز انشالله روزی بیاد که این دوتا باهم تلفیق بشن  هردوتاش خوبه عزیزم به نظر شخصی من طب اسلامی قوی تره

من تو هر بیماری اول میرم سراغ طب و پزشک سنتی اگه جواب نداد بعد شیمیایی

زردی بدو تولد دخترمم با سنتی درمان شد در حالیکه بیمارستان اجازه ترخیص نمیداد و میخواستن بذارنش دستگاه

دوستان کاربر الی سابق هستم کنار اسمم دو تا ستاره بود
من تو هر بیماری اول میرم سراغ طب و پزشک سنتی اگه جواب نداد بعد شیمیایی زردی بدو تولد دخترمم با سنتی ...

بله با ترنجبین وخنکی اگرم پایین نیومد یه حجامت کوچولو پشت گوش تاشب نشده درمان میشه

بله با ترنجبین وخنکی اگرم پایین نیومد یه حجامت کوچولو پشت گوش تاشب نشده درمان میشه

اول حجامت کردم و طبق نسخه مصرف داروهای گیاهی که زردی مقاومت کرد و در نهایت آب پوست کدو مسمی

دوستان کاربر الی سابق هستم کنار اسمم دو تا ستاره بود
گلم این کاناله .از طریق کانال و رباتش باید نوبت بگیری

منم کانالشو دارم ولی بلد نیستم نوبت بگیرم 

میشه یاد بدین  چطوری از کانال و رباطش نوبت بگیریم؟ممنون میشم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
منم کانالشو دارم ولی بلد نیستم نوبت بگیرم  میشه یاد بدین  چطوری از کانال و رباطش نوبت بگی ...

عزیزم هر موقع که نوبت دهی باشه تو کانال خبرش میاد .مثلا پیام میاد راس ساعت ۴ نوبت دهی هست .شماباید سر ساعت بری تو ربات نام نویسی کنی .رباتم همون پایینش میزنه

لا حول ولا قوه الا بالله
عزیزم هر موقع که نوبت دهی باشه تو کانال خبرش میاد .مثلا پیام میاد راس ساعت ۴ نوبت دهی هست .شماباید س ...

الان رباط ثبت نام کردم  دریافت  اطلاع رسانی رو زدم بله شماره همراه دادم

تو رباط اطلاع میده یا چطوری برای وقت ویزیت  

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)