2777
2789
الان به لطف خدا دانشگاه طب سنتی دایرشده باید چهارسال درس بخونی تابتونی مطب بزنی 

کدوم شهر ها این دانشگاه رو داره؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سردرد ای بدی میگیرم عزیزم 'یکی میگه میگرن داری 'یکی میگه سینوزیته 'الرژیه 'از انحراف بینیته 'باورت ن ...

عزیزم درمان میشی حتما بیا تبریزیان 

باید مشخص بشه دلیلش چیه .نوع سردردت که کجای سرته آیا سردردت تپشی هست همراه با اختلال دید یا تهوع هستووووووو دلیل معلوم بشه رفع میشه عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله

فقط میدونم باطب مدرن وضعیت رحمم داغون شد و الان دارم باطب سنتی درستش میکنم

باطب مدرن روز۱۵پریودی تخمک ۱۷میلی داشتم بدون آزاد شدن ،

با طب سنتی روز۱۰پریودی تخمک۱۷میل داشتم و آزادشده

😐

من طرفدار داروهای شیمیایی ام متاسفانه چون تو این 27 سال زندگی یکبارم جواب نگرفتم.حتی برای بچمم بارها ...

هر دو ولی هیچوقت جواب نداده نسخه هاشون واسه من در برابر مشکلاتی که گاهی داشتم

عزیزم درمان میشی حتما بیا تبریزیان  باید مشخص بشه دلیلش چیه .نوع سردردت که کجای سرته آیا سردرد ...

تبریزیان کجا ویزیت میکنن عزیزم?همون قم ان?اگه شماره مطبشونرو دارید ممنون میشم برام  بگذارید  

پیش کی رفتی و چی خوردی.

من برا پسرم شوهرم نطفش ظعیف بود

رفتیم پبش به عطاری به پودری بهش داد

گفت تو نیم کیلو عسل حل کن بخور

اسپرم سازه

واقعا جواب داد

به چیز دیگر هم خودم بهش میدانم

کندر /سیاهدونه/روغن زیتون/عسل باید بکوبی ول کنی وهمون روز بخوری یعنی باید هروز درست کنی

بعد ارده خرما وشیره وغذاهای گرمم زیاد میخورد

توی کشور آلمان ۹۰درصد بیماریها با طب سنتی درمان میشه و متاسفانه کشورهای غربی ماراوابسته طب شیمیایی ک ...

نود درصد داروهای شیمیای توی کشورهای اروپایی وآمریکا تولید میشه حتی هند هم کارخانه ی دارو سازی داره ولی متاسفانه ایران نداره تازه این داروها که میرسه دست ما دارن از همین هندو چین وارد میکنن  اصلا هم درمان نمیکنه عارضه بیشتری داره همشونم تقلبی هستن

پیش کی رفتی و چی خوردی.

واسه دخترم گفتن تخمدان ضعیف شده

1سالم اقدام بودم نشد

که رفتم دوباره

بهم گفتن طارونه با عسل قاطی کن تو به لیوان آب هویج بخور بغیر از روزهای پریودی 

من فقط 1ماه خوردم

که ماه بعدش باردار شدم