2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه تاپیک خوبی.....وروجک جان چطور میشه دکتر طب سنتی شد و مطب زد؟چند سال زمان میبره؟تو طب اسلامی درمان قطعی واسه اعصاب و کمردرد هم هست....

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
بازم ضرر دارو شیمیایی نداره 

ضرر نداره ولی بعضی دارو تخصصی تجویز میکنن که عارضه داره یکی از دوستام شوهرش رابرده بود بدون تشخیص مزاج طرف یه دارو داده بود بهش بیچاره درمان که نشده بود تازه پوستش برص گرفته بود حالا دوستم که کلاس اومده فهمیده مزاج چیه واینا هرچی سعی میکنه شوهرش دیگه نمیخواد با طب اسلامی یا سنتی پیش بره

استاد تبریزیان چندروز پیش اصفهان ویزیت رایگان داشتن

یه دکتر طب سنتی تو قم بود که اسمشو نمیدونم میگفت تموم بیماری ها رو از رو زبون تشخیص میده...چنین چیزی ممکنه؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
وای چه تاپیک خوبی.....وروجک جان چطور میشه دکتر طب سنتی شد و مطب زد؟چند سال زمان میبره؟تو طب اسلامی د ...

هیچ دردی بی درمان نیست عزیزم اصلا اگه طبعت را بشناسی و پیشگیری کنی بیمار نمیشی

میشه بپرسم مشکلتون چیه ؟ بیایید پیش استاد تبریزیان البته الان مشهدن ویزیت ندارن .برگشتن بیایید .قم ه ...

سردرد ای بدی میگیرم عزیزم 'یکی میگه میگرن داری 'یکی میگه سینوزیته 'الرژیه 'از انحراف بینیته 'باورت نمیشه من چقدر دکتر رفتم به خاطرش' از مغز و اعصاب بگیرتا گوش و حلق و  بینی و چشم و... البته الرژی و پلیپ و انحراف شدید بینی هم دارم تا چند وقت پیش فکر میکردم که صد در صد از ایناست میخواستم عمل کنم چند روز پیش رفتم دوباره گوش و حلق و بینی میگه از اینا نیست میگرن داری موندم خودم به خدا 

یه دکتر طب سنتی تو قم بود که اسمشو نمیدونم میگفت تموم بیماری ها رو از رو زبون تشخیص میده...چنین چیزی ...

بله عزیزم  براهمین میگم جالبه زبان ناخن چشم  ما یه دنیا حرف دارن برا خودشون 

وای چه تاپیک خوبی.....وروجک جان چطور میشه دکتر طب سنتی شد و مطب زد؟چند سال زمان میبره؟تو طب اسلامی د ...

الان به لطف خدا دانشگاه طب سنتی دایرشده باید چهارسال درس بخونی تابتونی مطب بزنی 

اون چی بود دراومد زرد رنگ بود ؟

تقریبا

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!