2777
2789

سلام ... من برای خواهرم یک ازمون مهم داره نذر کردم براش که قبول شد نذر رو ادا کنم ه(هنوز ازمون نداده و جوابش مشخص نیست)  ولی الان یک رفتارایی ازش میبینم با خودم....  که حس میکنم اشتباه کردم این نذر رو کردم من روی دوست داشتن زیاد براش نذر کردم قبول ک شد بدم الان فکر میکنم ارزش این همه خرج کردن من رو نداره اشتباه کردم نه برای پولش و خرج نذره  

الان اگه نخوام نذر رو بدم گردنم میمونه و گناهه؟ چیکار کنم ؟ از کی بپرسم ؟؟ نذری که نخوای بدی تکلیفش چی هست ؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دفعه بعد نذر کنی خدا میگه 

عههههه بازم که تویی

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

من شنیدم نذر کنی باید انجام بدی وگرنه کفاره داره و گناهه

دلم دیگه برنمیداره نذر رو براش ادا کنم اذیتم کرده دلم شکسته و دلسرد شدم ولی از یک طرف عذاب وجدان نذر ولم‌نمیکنه ... الان نذر رو ادا کنم به جای اینکه بگه ممنونم به فکرم بودی دعا کردی نذر کردی به جاش برمیداره با شوهرش و بچه هاش میخنده که تو احمقی پولت خرج همه چیز میکنی 

یعنی چی شرعی ؟ متوجه نشدم واضع تر‌میگی لطفا عزیزم

نذر کردن شرعی آداب داره مثال می نماید مثل عقد و صیغه ولی اگهزبونی گفتی قبول بشه مثلا اش بپزم و به هردلیلی پشیمون شدی گناهی  نیست بر گردنت انجام ندی مهم نیست

نذر کردن شرعی آداب داره مثال می نماید مثل عقد و صیغه ولی اگهزبونی گفتی قبول بشه مثلا اش بپزم و به هر ...

واقعا ؟؟ مطمعنی؟؟

والا دیگه یجور حرفاشون دل ادم‌میکشنه دیگه دستمو داغ کردم نذر کنم برای این خانواده