2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کباب هاشون خوشمزس😂

خیلیم عالی😂😂😂😂

همینکه نگفتی پاهاشون گل داره خودش خوبه😂

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
واااای کباب هاشون عالیه,دوووغشو نگو به به

ولی منظورم آدماشون بود😂😂😂🫠

همه جا بنظرم خوب و بد رو داره مهم اینه ک کباب خوشمزه میخوری

😂😂😂عالی

لهجشونم باحاله 😂یکی از دوستام گلپایگانی بود وقتی لهجه غلیظ حرف میزد غش میکردیم از خنده

چجور ادمایین چه خصلتایی دارن؟

چجور ادمایین چه خصلتایی دارن؟

نمیدونم میشه خصلت های یکیو به همه نسبت داد یا نه ولی دوست من اینطوری بود بامزه ، سیاستمدار خیلیییی ، ولی بعضی وقت ها هم خیلی ساده ، خجالتی ، شوخ طبع

ولی به طور کلی گلپایگانی هایی که تا حالا دیدم به جز دوستم فرقی با مابقی آدم ها نداشتن یعنی زیاد فرقی نمیکردن از لحاظ اخلاقی  با ماها ، من چیز بدی تا حالا ازشون ندیدم یکمم آدم حس با کلاسی ازشون میگیره حداقل چند تا گلپایگونی که من تا حالا دیدم‌اینطوری بودن طرز لباس پوشیدن و حرف زدنشون و اینا

نمیدونم میشه خصلت های یکیو به همه نسبت داد یا نه ولی دوست من اینطوری بود بامزه ، سیاستمدار خیلیییی ، ...

ممنون از توضیحت عزیزم 

چون من خودم چندتا ادم اصفهانی دیدم دورم خیلی متوقع هستن میخواستم ببینم این خصلت تو گلپایگانیا هم هست یا نه

مثلا از همه اعضای خانواده انتظار کنک دارن و اگ به دلشون راه نری ازت ناراحت میشن