2777
2789

سلام .موهام مشکیه طبیعیه .

رنگ شماره ۳ شکلاتی میخواستم قهوه ای تیره بشه .همسرم دابلیو ۳ شکلاتی متوسط و گرفته  .شماره ۴.۷۷

ترکیبش با واریاسیون بنفش قهوه ای تیره رو میده یا روشن میشه ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

با زیتونی قاطی کن قرمزی میگره

اونوقت تناژ سبز بهش میده باید با دودی و نقره ای قاطی کنه ویک سانت بنفش که یه شکلاتی خوشرنگ بشه 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با زیتونی قاطی کن قرمزی میگره

زیتونی نه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اونوقت تناژ سبز بهش میده باید با دودی و نقره ای قاطی کنه ویک سانت بنفش که یه شکلاتی خوشرنگ بشه

الان این رنگ قهوه ای تیره میشه به نظرت ؟ اکسیدانم شماره ۲ دارم.

من موهام قهوه ای روشن حالت نارنجی گرفته میخوام تیره بشه چه رنگی بگیرم

دودی بگیر 

کاکائویی بگیر 

واریاسیون نقره ای بگیر 

میتونی دکو کرم هم بگیری تا پایه ۶و ۷ موهاتو روشن میکنه بعدش روش کاکائویی و دودی بزنی خوب میشه 

این رنگ هم قشنگه اگه دوست داری 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان این رنگ قهوه ای تیره میشه به نظرت ؟ اکسیدانم شماره ۲ دارم.

اکسیدان شماره ۲ رنگ رو باز نمیکنه 

اره رنگش تیره میشه 

اکسیدان شماره ۲ رنگ رو باز نمیکنه اره رنگش تیره میشه

ممنون