2777
2789

سلام عزیزم شما خدایی نکرده خون هم دیدین در مدفوع؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

اره شروع میکنه ب قار و قور شکم و درد وسط شکم

من بتدریج خوب شدم 

قبلا همش دارو گیاهی اینا مصرف میکردم ی دکتری رفتم داروهاش فوق العاده حالم خوب کرد کم کم ب حالت نرمال برمیگردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شروع میکنه ب قار و قور شکم و درد وسط شکممن بتدریج خوب شدم قبلا همش دارو گیاهی اینا مصرف میکردم ی ...

یکی از دوستانم ماه قبل خونریزی داشت همراه با درد شکم با سونو ام ارای فهمید التهاب روده ست دارو هاشو خورد خوب شد الانم این هفته برای چند موضوع خیلی عصبی شد از امروز صبح میگه دوباره دلم درد میکنه 

یعنی بخاطر اونه؟

..
سلام برای خودم نیست برای یکی از اطرافیان بله خون هم بود

سلام عزیزم هموروئید نیست؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
یکی از دوستانم ماه قبل خونریزی داشت همراه با درد شکم با سونو ام ارای فهمید التهاب روده ست دارو هاشو ...

هم سونو هم ام آر آی؟

کلونوسکوپی نشدن؟

مایعات کم میخورن؟

اره شروع میکنه ب قار و قور شکم و درد وسط شکممن بتدریج خوب شدم قبلا همش دارو گیاهی اینا مصرف میکردم ی ...

عزیزم

سلام خوبی؟

اسم دکترتو میگی خداخیرت بده

این چیزی که میگی بیشتر به هموروئید و سو هاضمه به علت نخویدن درست غذا یا کمبود ویتامین و آب کافی نخوردنه که علت همش همین عصبی بودنه 

یکی از دوستانم ماه قبل خونریزی داشت همراه با درد شکم با سونو ام ارای فهمید التهاب روده ست دارو هاشو ...

بله ‌.بعددو سه روز. اثر می‌ذاره..بگو استرس سمه برا این مریضی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

عزیزمسلام خوبی؟اسم دکترتو میگی خداخیرت بده

سلاممم

اخه کدوم شهری من آذربایجان غربی رفتم پیش دکتر محمد رضا پاشایی انقد وارده همون اول تشخیص داد داروهاش فوق العاده بود