خاهرم 17 سالشه این هفته سه چهار بار خون دماغ شده خودش میگه بینیشو کنده ک اینطوری شده هروقتم ب بینیش دست میزنه خون میاد فقط هم از همون سوراخشه سرما هم خورده ابریزش داره من میترسم کسی میدونه چرا اینطوریه؟ اولش خونش زیاد بود ولی دو بار اخر یکی دو قطره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی بخدا از ۶ روز هفته حداقلش من ۵ یا۴ روز خون دماغ میشم بیشتر سر صبح یا توی خواب 😐
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"
بخدا همش میترسم خودشم میگه دستشو زده ک اینطوری شده ولی میرم اینترنت میگ خطرناکه دستو پام میلرزه
نترس ان شاءالله که چیزی نیست .
ولی اگه میترسی حتما ببرش دکتر خیالت راحت میشه .
مال من از کم و خونی و ارثی هست خانوادگی همه اینجوری میشیم
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"