2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد

412 بازدید | 34 پست

چند روزه باهاش سرسنگینم

حوصلش ندارم نمیدونم چرا

یه مبلغی لازمم شد ازش درخواست کردم نداد

از چشمم افتاد با اینکه داره ولی نداد

واسه اولین بارم بود محتاجش میشدم خودشم در جریان مشکلمه

توقع نداشتم اینجوری پشتمو خالی کنه

رو اسمش من قسم میخوردم تو فامیل

که شوهرم برام کم نذاشته اله بله

الانم فقط دارم بی محلی میکنم

بخدا دست خودم نیست یه وقتایی از ادمی که بت ساخته بودی ازش یه رفتارایی میبینی که ناخوداگاه رفتار خودتم عوض میشه

عصبانی شد بهم میگه پشیمون میشی بابت این رفتارت اگه رفتم زن گرفتم میفهمی که نباید اینجوری بی محلی کنی

منم اصلا جوابشو ندادم نمیدونم چی تو خودش دیده که فک کرده هر پاپتی از راه رسیده میتونه بره زن دوم بگیره 

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی رفتاراازشوهرم دیدم که اگر روش زوم میکردم ازچشمم میافتاد ولی زیرچشمی دیدم و دوروز تو حال خودم بهش فکرکردمو بعدم فرستادمش دیارفراموشی و رفتم سراغ رسیدن به بچه هامو زندگیم دیدم نمیتونم به نفرت به زندگی ادامه بدم خندیدمو گذشتم 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
منم خیلی رفتاراازشوهرم دیدم که اگر روش زوم میکردم ازچشمم میافتاد ولی زیرچشمی دیدم و دوروز تو حال خود ...

منم هر سری گذشتم

این سری هم گذشتم

فقط دیگه مثل قبل نتونستم باهاش بخندم اونقد که ازش دل چرکینم

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!
میخواستم ول کنم برمولی شیطونو لعنت کردم گفتم ارزش نداره بزرگش کنمالانم بیشتر از قبل حوصلشپ ندارم

باورکن راهش همینه دیکه اچتوذهنت بزرگش نکن بگذر 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.