2777
2789
عنوان

علائم بچه ای ک وایتکس خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 27 پست

دختر من وایتکس خورد میگفت میسوزه گلوم...با اورژانس تماس گرفتیم گفت چیزی ندین ببرین بیمارستان برا شست و شو..ولی متخصص خودش گفت چقدر بوده منم دیده بودم حدودا یه قلوپی بود گفت فقط تا میتونه آب بخوره

چندسالشه؟درش باز بود ؟از اون بچه هاس که هرچی میدی دستش میزاره دهنش؟؟

من میگم درش قفل داره نمیتونه بازش کنه اما بو میداد مامان بزرگش هول شده درجا ضد لکه رو خالی کرد تو روشویی اصلا نفهمیدیم درش اخر باز بود یا نه اما دستاش بو میداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من وایتکس خورد میگفت میسوزه گلوم...با اورژانس تماس گرفتیم گفت چیزی ندین ببرین بیمارستان برا شست ...

این بچه علائمی نداره الانم داره میخابه 

یکم بهش شیر گاو دادیم اما عریزم میدونی بچه است میترسیم 

من میگم درش قفل داره نمیتونه بازش کنه اما بو میداد مامان بزرگش هول شده درجا ضد لکه رو خالی کرد تو رو ...

شاید وقتی استفاده کردی ریخته روی جلدش 

زنگ بزن اورزانس علائمو بپرس 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

عزیزم شماره اورژانس زنگ بزنم ۱۱۸ بگیریم ؟

۱۱۵

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

سوال کن‌از اورژانس راهنمایی  میکنن ولی وایتکس  بچه باید عکس العمل نشون میداد بچه دختر خالم فلفل خورد انقد گریه کرد این ک وایتکس بوده انشاالله ک نخورده ولی یه سوال کن خیالت راحت  بشه

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

سوال کن‌از اورژانس راهنمایی میکنن ولی وایتکس بچه باید عکس العمل نشون میداد بچه دختر خالم فلفل خورد ...

نه علاعمی نداشت الهی شکر نه سرفه نه بالا اوردن 

الانم خابش میاد داره میخابونش