2777
2789

وایییی چطوری سر بحثو باز کنم یه سال از من بزرگ تره سال دوازده‌مه …لزمون نکنید خاهشا

ممنونم 😑🤌🏽

در مسیر رشد و آگاهی …🌊🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یادمه رو قیافه یه دختر کراش زده بودم آخه خیلی شبیه کراشم بود لعنتی🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣من رو قیافش کراش نزدم 🤣ولی دوستای اون رو قیافه من کراش زدن … حس میکنم بهم حسودی میکنه 😑

در مسیر رشد و آگاهی …🌊🌿
🤣🤣🤣🤣من رو قیافش کراش نزدم 🤣ولی دوستای اون رو قیافه من کراش زدن … حس میکنم بهم حسودی میکنه 😑

😂 منم دبیرستان بودم ببین مال من خوشگل نبودا جذاب بود شبیه یه سلبریتی مرد بود ولی خب منم مونده بودم چجوری باهاش دوس شم

بعد چندماه رفتم بهش گفتم میشه برام یه یادداشت بنویسی تودفترخاطراتم اخه خیلی شبیه خواهرمی!!!

چقد حرفم احمقانه بود وچقد بچه بودم واقعا الان یادم میوفته مدهای تنم سیخ میشه اخه ینی چی شبیه خواهرمی!😩😂

مال توام گذراست بعد چندسال یادالانت میفتی میخندی باورکن😅😁