2777
2789

بعد ک گذاشتید بگید راجب خودتون درحال حاضر چی فکر می‌کنید 

مثلا خودم الان اکسم فکر میکنه بهم و با خودش میگ دلم تنگ شده براش

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

همسرجان میگه خدای من عجب شانسی آوردم همچین خانمی نصیبم شد😌😂

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیه چه زشته😭😂از نگاه کراشم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

کاش جواب پیامامو میدادی !

چ طور میتونی بی جواب بذاری پیامامو .... تو ک ب ثانیه نمیشد انلاین میشدی .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

شوهرم ک الان رفته نامزدی رفیقش الان هیچ فکری در مورد من نمیکنه😅

ب نظرت اون وسط مسط ها اگر راجبت فکر کنه چی تو فکرش راجبت 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

پارتنر یا شریک احساسی ندارم 

ولی اگر داشتم و خوب منو می‌شناخت میگفت : ..... خیلی عاشق پیشه و وفاداره حاضره برای عشق بمیره و فوق العاده عاشق جنس مرده ( البته نه هر مردی ) آدمی مسئولیت پذیره عاشق تشکیل خانواده و مادر شدنه در عین حال مستقله و مغروره

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

عیب نداره به نظرت الان بهت فکر کنه چی میگ تو دلش راجبت

آخه اصلا بهم فکرم نمی‌کنه 🥲😂🤦🏻‍♀️

ولی اگه یه روزی بخواد فکر کنه به نظرم یه دختر مهربون و سنگین و تلاشگر🥲