پروازبلند مدیر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 421 عنوان کی میاد فردا با هم نماز شب بخونیم | مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 82 پست سلامروش خواندن نماز شب:۱) ابتدا چهار تا نماز دو رکعتی مثل نماز صبح ولی با نیت نماز شب میخوانیم.۲) دو رکعت نماز شفع: رکعت اول ان حمد بعد ناسدر رکعت دوم حمد و فلقرکوع و سجود و تشهد و سلام۳) یک رکعت نماز وتر:یک بار سوره حمد و ۳ بار توحید و یکبار سوره فلق و یکبار سوره ناس قنوت: برای چهل مومن طلب استغفار میکنیم: الهم اغفر فلانی و ..... (بیشتر یا کمتر مشکلی نیست)+ هفتاد مرتبه «استغفرالله ربی و اتوب الیه»+ هفت مرتبه «هذا مقام العائذ بک من النار»+ سیصد مرتبه «الهی العفو»+ دعای «اللهم اغفرلی و ارحمنی و تُب علیَّ اِنک انت التواب الغفور الرحیم».رکوع و سجود و تشهد و سلام+ تسبیحات حضرت زهرااین هم آموزش تصویری:تسبیحات حضرت زهرا: دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمیشید. 1403/07/07 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
english عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2407 سلام... دیشب خوندم و برات دعا کردم قبول باشه عزیزم. منم دعاتون کردم
zahraaaa123 عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 3461 سلام... دیشب خوندم و برات دعا کردم منم خوندم و دعات کردم ان شاالله حاجتت روا ❤️
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 421 قبول باشه عزیزم. منم دعاتون کردم همچنین قشنگم... از صمیم قلبم ممنونم دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمیشید.
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 421 منم خوندم و دعات کردم ان شاالله حاجتت روا ❤️ ممنونم ازت مهربون. تشکر میکنم دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمیشید.
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 421 قبول باشه عزیزم. منم دعاتون کردم یه تاپیک دیگه زدم امروز میخوام نماز حضرت علی رو بخونماگه دوست داشتین اونجا هم بیاید دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمیشید.
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 421 منم خوندم و دعات کردم ان شاالله حاجتت روا ❤️ یه تاپیک دیگه زدم امروز میخوام نماز حضرت علی رو بخونماگه دوست داشتین اونجا هم بیاید دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمیشید.
english عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2407 یه تاپیک دیگه زدم امروز میخوام نماز حضرت علی رو بخونماگه دوست داشتین اونجا هم بیاید عزیزم زمان خوندنش کی هست؟
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 421 عزیزم زمان خوندنش کی هست؟ هر زمانی که فرصت کردی و برات مناسب بود. فرق نداره دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمیشید.
english عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2407 هر زمانی که فرصت کردی و برات مناسب بود. فرق نداره ممنون که معرفی کردی. انشالا بتونم میخونم. دعاگوی شما و دوستان هم هستم لیلی جان. مرسی ازت🌹
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 421 ممنون که معرفی کردی. انشالا بتونم میخونم. دعاگوی شما و دوستان هم هستم لیلی جان. مرسی ازت🌹 قربون لطفتعاقبت بخیر بشی و دلت شاد باشه الهی مهربون دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمیشید.
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 421 خدا حفظت کنه❤ همچنین خودت و عزیزانت رو دخملم دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمیشید.
dokht_zemestoon77ا عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 128 همچنین خودت و عزیزانت رو دخملم میشه برای منم دعا کنین اسمم مبیناست💔
پروازبلند مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 421 میشه برای منم دعا کنین اسمم مبیناست💔 قابل باشم حتما عزیزدلم. الان اسمتو یادداشت میکنم... الهی که معجزه ی خدا رو با چشمای خودت ببینی و اشک شوق بریزی دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمیشید.
dokht_zemestoon77ا عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 128 قابل باشم حتما عزیزدلم. الان اسمتو یادداشت میکنم... الهی که معجزه ی خدا رو با چشمای خودت ببینی و اشک ... فدات شم عزیزم ان شالله خدا جواب دل پاکتو بهت بده