2777
2789
عنوان

زنان و بانوان

62 بازدید | 3 پست

سلام یه سوال خیلی مهم دارم 

من مجردم و تاحالا دکتر زنان نرفتم ،قسمت خط پرینه ام (فاصله بین مقعد تا واژن) یه ذره آویزونه و انگار گوشت اضافه داره در حالت عادی اصلا متوجه نمیشم و فقط وقتی بهش دست میزنم ب چشم میاد 

این طبیعیه؟ واسه همه خانم ها همچین چیزی هست؟

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

مشکلی محسوب نمیشه

حالتهای مختلفی داره بین افراد

اگر زخم یا زگیل نیست و درد نداره صرفا شکل عادیش اونجوریه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مشکلی محسوب نمیشهحالتهای مختلفی داره بین افراداگر زخم یا زگیل نیست و درد نداره صرفا شکل عادیش اونجور ...

نه درد نداره فقط احساس میکنم جدیدا یکم بزرگتر شده حالا نمیدونم خیلی حساس شدم یا واقعا اینجوری شده

و اینکه الان ی چند وقتی هست که مقعدم دچار خارش شده

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درد نداره فقط احساس میکنم جدیدا یکم بزرگتر شده حالا نمیدونم خیلی حساس شدم یا واقعا اینجوری شدهو ا ...

ممکنه عفونت باشه

یه دکتر برو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی