2777
2789

چون به نظرم حیف شد دوباره اینجا داستان رو بگم وراه حل هاتون رو بشنوم ،لطفا در نظر داشته باشین من این آدم رو دوست دارم وگرنه بیکار نیستم:)

خب ایشون رفیق نامزد دوستم بود ، و وقتی دوستم و نامزدش میرفتن تفریح ، ما برای اینکه سکوت رو بشکنیم حرف میزدیم و ایشون از من خوشش اومد و پیگیر من شد و اینا  ولی من از یه نفر دیگه خوشم میومد و اصلا ایشون برام مهم نبودش .

خلاصه از هم جداشدیم تا چند ماه بعد دوباره شروع کردیم رابطمون رو شروع کردن (مجازی) و من تو این مدت به شدت وابسته شدم و خوشم اومد ازش ، ولی اون من توجه نمیکرد ، مثلا همش من زنگ میزدم و اینا 

خلاصه اذیت میشدم دیگه ، کات کردم اونم فقط گفت خدافظ:)

تا چند ماه بعد من اصلا بهش فکر نمیکردم چون از یه رابطه سمی اومده بودم بیرون بهرحال ولی یدفعه همه احساسات بهم هجوم آورد و رفتم بهش پیام دادم و اینا

و میخواستم دوباره دلش رو بدست بیارم

میدونستم هر وقت برگردم قبولم میکنه(نمیدونم چرا) ولی خب این دفعه با سختی و قول اینکه دیگه ایندفعه تا تهش هستم و دنبال مسخره بازی نیستم و .. قبول کرد یه فرصت دیگه بهم بده�🙄 یجور رفتار کرد انگار وظیفه مه

ولی بهش گفتم من دنبال رابطه واقعیم ، نمیخوام بده بستون باشه رابطمون

هیچی الان دوباره برگشتیم ظاهرا ، اخلاقش نصبت به قدیم خیلی بهتر شده ،  ولی بازم من همش شروع کننده ام 

من دلم میخواد اونم یذره تلاش کنه ، خوب جوابم رو میده ولی بیشتر اوقات من اول زنگ میزنم

یک هفته یک هفته بد من اصلا نمیدونم چی میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.