2777
2789
عنوان

خوشگلا جواب میدن زشتا رد میشن

89 بازدید | 10 پست

یه فیلم سینمایی خوب معرفی کنید😍ژانر اجتماعیو درام در کل خوب چرت و پرت نباشه معنی دار و تامل برانگیز و پشم ریزون خلاصع🤣

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرثیه ای برای یک رویا. فیلمی هستش مخصوص مخصوص خودت. آخرش تورو یه جوری توی فکر و غم میبره بخاطر مسائل اجتماعی، که از زندگی تا یه هفته نا امید میشی. اگه فیلم رو خوب درک کنی، باعث رشد و پیشرفتت میشه. از سایت دنیای سریال دانلود کن.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
اینو دیدم تا چند روز حالت تهوع داشتم. حالم از همه چی به هم میخورد.

مورد عجیب بنجامین باتن رو ببین. شبیه مرثیه ای برای یک رویا هستش. داستان یه مردیه که برخلاف طبیعت، پیر به دنیا می‌اد و با گذشت زمان، جوون تر میشه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 

چگونه با مرگ مادربزرگ میلیونر شویم 

یک فیلم فوق العاده لطیف و پر احساس 

و چقدر شباهت و باور و رسم و رسوم و سنت های مشابه بین کشور ما و تایلند که تعجب برانگیزه 

خیلی دوسش داشتم و لذت بردم 

و پر از حس های خوب شدم

مرثیه ای برای یک رویا. فیلمی هستش مخصوص مخصوص خودت. آخرش تورو یه جوری توی فکر و غم میبره بخاطر مسائل ...

اوففففف حتما میبینممم

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃