2777
2789

آدم خجالتی می‌ترسه فقط باید ترس بریزه با حرف زدن با آدمای مختلف

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا ۹۰ درصد از بین بردمش

اونم چه خجالتی اجتماع گریزی به تمام معنا

حالا که خجالتی بودنم از بین رفته متوجه صدم من اصلا درونگرا نبودم در اصل این خجالتی بودنه باعث شده بود

بنده 

رفتن تو جامعه و اومدن بیرون از دایره ای که دور خودم کشیده بودم 

مثل بحث شروع نکردن،سوال نکردن،نظرمو نگفتن،تنها بیرون نرفتن مکان های طولانی و...

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

راهش اینه بفهمی  این زندگی کوتاهو براخودت تلخ تر سخترمیکنی ازکسایی خجالت میکشی که یک درصد بهت فکرنمیکنن وتوبخاطر نظراونا ازخودت وخوشیا میگذری من اینطور درمان شدم

والا منم اینجوریم و تنها توصیه ای که برات دارم اینه که برو تو دل جامعه مثلا با مترو برو و بیا سعی کن مثلا تو صف نونوایی با یه غریبه سر صحبتو باز کنی حتی چیز خاصی نمیخواد بگی مثلا درباره اب و هوا صحبت کن سعی کن تو مدرسه یا دانشگاه که هستی یه دوست پیدا کنی باهاش بری بیای یا اگه خوابگاهی هستی با هم اتاقیات اکیپی و دنگی برین بیرون یه چیزی بخورید و...

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر