2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه میشه یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الان ومیگم باوجودبچه که نمیتونی بری سرکار بخاطراون پرسیدم

آهان

اره الان نمیرم

خرج‌پسرم رو که پدرشوهرم میده ،خودم هم یه پس انداز داشتم فعلا با اون میگذرونم البته پدرم هم گفت تا وقتی که برگردم سرکار هوامو داره که فعلا نیاز نشده

این خونه ای هم که توشم برای پدرمه

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

آهاناره الان نمیرمخرج‌پسرم رو که پدرشوهرم میده ،خودم هم یه پس انداز داشتم فعلا با اون میگذرونم البته ...

چه خوب پس محتاج شوهرت نیستی که برات امرونهی میکنه بچتم نمیتونه بگیره چون حضانتش باتوعه وتوعم فعلا نمیخوایی وارد رابطه بشی ولی کلا دیگه نه باهاش برو بیرون نه خونه راه بده کلا سرسنگین باش موندی پیش اون توئم شل کردی

غبارغم برود،حال خوش شود..
چه خوب پس محتاج شوهرت نیستی که برات امرونهی میکنه بچتم نمیتونه بگیره چون حضانتش باتوعه وتوعم فعلا نم ...

اره دیگه می‌خوام تغییر رویه بدم

ولی سر بچه خیلی مطمئن نیستم،پدرشوهرم خیلی کارا ازش برمیاد😔

من فراموش کردم مث جان ....

میشه بیشتر برام توضیح بدی؟

من چند ماه اصلا به فکرش نبودم ولی جدیدا خیلی اذیت میشم

اب و هوا هم یجوریه که مرور خاطرات میکنه

چون عقدمون تو پاییز بود

میشه بیشتر برام توضیح بدی؟من چند ماه اصلا به فکرش نبودم ولی جدیدا خیلی اذیت میشماب و هوا هم یجوریه ک ...

منم دقیقا

تولدش تو پاییزه انگار بیشتر بهش فکر میکنم

منم دقیقاتولدش تو پاییزه انگار بیشتر بهش فکر میکنم

شما هم این مدلی هستید که یه سری موقعیت ها یا اب و هوا ها براتون رنگ و بوی آشنا بده؟

مثلا سال قبل تو همین شب هوا خیلی سرد بود و یه حال و هوای خاصی داشت امشبم همینطوره و ناخودآگاه ادمو غرق خاطرات میکنه

میشه بیشتر برام توضیح بدی؟من چند ماه اصلا به فکرش نبودم ولی جدیدا خیلی اذیت میشماب و هوا هم یجوریه ک ...

من شوهرمو زیاد دوست داشتم بعد هر کار میکرد از دلم نمیرفت حتی میرفتم‌کارخونه خرجمون درمیومد دیگه یروز گفت برو خونه مامانت منم شب میام مامانم گفت مشکوکه برگشتم وارد که شدم در اتاقم باز بود عکسشون افتاده بود تو اینه دختره اسمش انگار ارزو بود یه تاب قرمز خیلی قشنگ‌و دختره شبیه مانکنای امریکایی  همون پاییز بود و هوا زود تاریک میشد سالنم تاریک بود اونا منو نمیدیدن یه ربعی وایسادم و تماشا کردم اون اصلا اونجوری نبود که با من بود. اگر با من ده با اون هزارررر دیگه یهو انگار یکی ریشه عشقشو از تو قلبم کند و پرتش کرد بیرون تو اتاق من جاییکه خودم اجارشو میدادم. دیگه منم رفتم تقاضا دادم افتاد پام خیلی کارا کرد ولی من میدونستم بخاطر هزینه هایی بود که کردم و نه خودم هیچی نگفتم چی دیدم و فقط گفتم دیگه تمومه دنبال آخوری جدید باش...